Asa da, asa nu! Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Si mulata, si decoltata, si cu trena... (Galerie foto)

Vineri, 29 Mai 2015, ora 15:10
10730 citiri
Asa da, asa nu! Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Si mulata, si decoltata, si cu trena... (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala

Vedetele au pus pe ele ce au avut mai bun in materie de tinute, joi seara, la petrecerea revistei Viva. Tematica petrecerii a fost "Garden party", insa nu toate vedetele au inteles asta.

Cu ochi de specialist, designerul Maria Simion a analizat, pentru Ziare.com, rochiile vedetelor, stabilind cine a fost la inaltime si cine nu.

Despre tinuta Adelinei Pestritu, designerul spune nu este rea, insa e cu siguranta nepotrivita cu tematica petrecerii: "O rochie frumoasa, dar mi-ar fi placut ceva mai valoros, mai boem pentru acesta petrecere in gradina. Si coafura o preferam mai lejera; rochia nu este una urata, dar nu a respectat dress code-ul".

Foto: Facebook/Gabriela Cristea

Problema e aceeasi si in cazul Andreei Banica: "Este o rochie de covor rosu de Oscar, insa e prea glam si nimic nu te duce cu gandul la o petrecere in gradina. Prea stralucitoare, prea glam... In schimb, as pastra cluch-ul".

Foto: Facebook/Andreea Banica

Si tinuta Biancai Dragusanu are aceeasi problema, remarca designerul: "Ori eu n-am inteles bine dress code-ul, ori ceva e ciudat: rochiile extrem de mulate nu-si aveau rostul aici. Si mulata, si decoltata, si cu trena... In gradina!".

Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Iata si un verdict pozitiv: "Imi place tinuta Taniei Budi. Camasa este superba, la fel pantalonii de piele. O idee mai scurte daca erau cizmele era perfect. Si coafura este una lejera".

Foto: Facebook/Tania Budi

Lucrurile stau si mai bine in cazul Andreei Raicu. "Foarte foarte interesanta tinuta. Imi plac taieturile din partea de sus foarte mult. Totusi, asteptam ceva mai lejer. Tinuta este insa una frumoasa", e de parere designerul Maria Simion.

Foto: Facebook/Andreea Raicu

"Este evident ca arata bine si ii vine bine rochia. Frumos si rosul, dar trena este prea multa; detaliile din partea de sus sunt prea mult pentru o petrecere lejera. Iar avem o rochie Oscar...", a declarat Maria Simion, referindu-se la tinuta Ilincai Vandici.

Foto: Facebook/Ilinca Vandici

Asa Da, asa Nu la Eurovision, cu designerul Maria Simion: O nebunie cu salopetele astea! Nu-mi place!

Sandra Stoicescu este castigatoarea serii, in opinia designerului: "Frumos! O rochie colorata lejera, scurta, cu o croiala frumoasa. Ador sandalele, este exact ce trebuie! Si atitudinea e una perfecta; nimic fortat!".

Foto: Facebook/Razvan Ciobanu

Si Alina Eremia e trecuta la "asa da": "Frumoasa croiala: simpla, vaporoasa, si culoarea a integrat-o bine in peisaj". Si pentru sandale are un plus vedeta: "foare fine si de bun gust".

Foto: Facebook/Alina Eremia

"Ii vine bine rochia; imi place si culoarea indrazneata, iar pantofii au 'spart' cu succes tot acel galben" - e opinia designerului vizavi de Lora.

Foto: Facebook/Lora

Si Carmen Bruma a facut o alegere fericita, care a pus-o in valoare, dar care a respectat si tematica petrecerii: "Frumoasa combinatia de fusta dreapta cu top. Taietura de pe picior e extrem de feminina si nuantele sunt bine alese".

Foto: Facebook/Carmen Bruma

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Rochiile vedetelor sub lupa designerului, #rochii vedete petrecere Viva, #tinute petrecere Viva vedete Maria Simion, #Maria Simion designer, #Maria Simion Antena Stars , #vedete romanesti