Bebelusa Oana: Timp, dorinta si un mijloc de transport - atuurile barbatului perfect - Interviu

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 19:33
8680 citiri
Bebelusa Oana: Timp, dorinta si un mijloc de transport - atuurile barbatului perfect - Interviu
Foto: Prima Tv

Oana Ionita, cunoscuta drept Bebelusa Oana de la "Cronica Carcotasilor", a declarat pentru Ziare.com ca barbatul care o va duce la altar trebuie sa aiba atuurile urmatoare: timp, dorinta si un mijloc de transport.

In cadrul unui interviu, Oana Ionita a vorbit despre pasiunea sa pentru dans, dar si despre Serban Huidu si faptul ca pentru scurt timp l-a inlocuit la pupitrul emisiunii.

Aveti propria sala de dans si este una de succes. Lucrati mai bine cu adultii sau cu cei mici? Au venit si vedete la sala? Daca da, a fost vreuna mai dificila?

Dance Planet este mai mult decat o sala de dans. Este un concept mai amplu, pentru un stil de viata sanatos. De la sport, dans, masaj, la nutritie sau coaching, dezvoltam in permanenta programe si stiluri de dans pentru a veni in ajutorul persoanelor care isi respecta corpul. Personal lucrez cel mai bine cu oamenii care au o deschidere mai mare spre latura sportiva si carora le place dansul.

Am lucrat cu vedete in multe randuri si s-a demonstrat o cooperare foarte buna, pentru ca persoanele publice isi urmaresc foarte bine scopul si sunt gata sa munceasca enorm pentru rezultate bune. Am lucrat cu Corina Bud, Anna Lesko, Daniela Gyorfi, Daniela Crudu, Roxana Vancea, Luminita Anghel etc.

Se apropie Pastele si cu totii exageram cu mancarea. Ce sfaturi aveti pentru cei care vor sa nu acumuleze kilograme in plus?

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu sportul, propun cursurile de pilates, care stabilesc un nivel de lucru foarte echilibrat. Sfatul meu este sa nu exageram cu mancarea. Trebuie sa ne imaginam ca pentru fiecare portie in plus de mancare, trebuie sa facem de doua ori mai multe exercitii.

Cum vi s-a schimbat viata de cand sunteti mamica?

Am mai multe responsabilitati.

Avand in vedere ca sunteti pasionata de dans, presupun ca ati urmarit emisiunea "Dansez pentru tine". Care vedeta credeti a evoluat cel mai bine?

Experienta de la "Dansezi pentru tine" cu siguranta i-a ajutat pe toti cei care au participat la proiect, sa se dezvolte in directia asta. Din punctul meu de vedere, Corina Bud a facut progresele cele mai mari, pe care mai apoi le-a concretizat in imbunatatirea pasilor de dans si a coregrafiilor, dar si a stilului voguing in spectacole.

Ce atuuri ar trebui sa aiba barbatul care o sa va duca altar?

Timp, dorinta si un mijloc de transport.

Cum a fost sa prezentati "Cronica Carcotasilor" in locul lui Serban Huidu?

Serban este o persoana imposibil de inlocuit, tocmai pentru capacitatea lui extraordinara de a retine si a face asocieri, de a fi ironic, spontan si autodidact. Pentru mine a fost o mare provocare, dar si o experienta din care am avut multe de invatat.

Am renuntat la balet pentru televiziune

Ati facut vreun compromis pentru cariera? Daca da, ne puteti spune despre ce a fost vorba?

Am renuntat la balet pentru televiziune.

Ce parere a avut Serban despre prestatia dumneavoastra?

Asta trebuie sa-l intrebati pe el.

Ati accepta ca fiica dumneavoastra sa pozeze in Playboy?

As accepta sa pozeze intr-o revista pentru copii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bebelusa Oana barbat perfect, #Bebelusa Oana sala dans , #vedete romanesti
Comentarii
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
Asta sa taca si sa faca. Nu uitatzi sa punetzi pozele, poate vi le