Bobo-Fara Zahar la TV Ziare.com: Daca as fi presedinte, as demisiona

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 18:05
3642 citiri
Bobo-Fara Zahar la TV Ziare.com: Daca as fi presedinte, as demisiona
Foto: Ziare.com

"Bobo" Bogdan Burlacianu, unul dintre cei doi baieti care au pus bazele trupei Fara Zahar, a declarat, intr-o discutie live la TV Ziare.com, ca, in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, primul lucru pe care l-ar face ar fi sa demisioneze.

Daca va intrebati ce mai face trupa Fara Zahar, aflati ca baietii lucreaza de zor la un nou album si, dupa cum spune Bobo, au foarte mult de munca, pentru ca este foarte greu sa reusesti sa scoti ceva nou in conditiile actuale, cand pirateria este in floare. Un lucru este sigur: albumul va iesi si va contine si melodii despre situatia Romaniei de acum si despre neajunsul de a trai aici.

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu Bogdan Burlacianu, solistul trupei Fara Zahar.

Ultima piesa scoasa de baieti este "Lugu Lugu", reteta toamna-iarna 2010 pentru marirea familiei.

Lugu Lugu, reteta toamna-iarna 2010 pentru marirea familiei

"Lugu Lugu a plecat de la o colaborare foarte frumoasa intre noi si o firma care produce teste de sarcina, Barza. Am lucrat la un spot radio si, pentru ca spotul a iesit foarte frumos si ne-a placut, l-am transformat intr-un cantec. Lugu Lugu este despre facut copii, despre dragoste. Suntem la varsta la care ne extindem familiile", a declarat Bobo in timpul discutiei cu cititorii Ziare.com.

Intrebat de ce nu se promoveaza mai mult, cantaretul a mentionat ca partea aceasta nu tine de ei ca trupa, ci de casa de productie, ei doar fac ceea ce stiu mai bine: sa compuna si sa cante. "De ce nu se da muzica noastra pe radio nu stiu, trebuie intrebate radiourile", a completeaza artistul, mentionand ca este de parere ca muzica lor se mai asculta din moment ce oamenii vin la concerte si ii intreaba mereu cand mai scot ceva nou.

In acelasi timp cu munca la album, Bobo colaboreaza si cu regizorul Radu Apostol si scenarista Maria Manolescu pentru piesa de teatru "Ca pe tine insuti", a carei coloana sonora este facuta de el si in care joaca. Este o piesa despre PAFA ("persoanele adulte fara adapost" sau "homlesi", pe intelesul tuturor) si spune povestea a doi "homlesi" care-si petrec o iarna in strada, dupa cum spunea chiar Bobo in urma cu ceva timp.

Muzica pentru teatru a inceput dupa ce a cunoscut-o pe Ada Milea si, prin ea, pe Radu, care avea nevoie de un compozitor pentru o piesa.

"Radu avea nevoie de un compozitor pentru o piesa si ne-am intalnit si am reusit sa fac lucrul asta, desi era o chestie in premiera. A iesit foarte bine", a marturisit Bogdan.

Ar pleca la Londra

Ca aproape toti romanii, si Bobo este nemultumit de aceasta tara si se gandeste din ce in ce mai mult sa plece, preferabil in Londra. "In fiecare zi ma tenteaza sa plec din tara si cum se intampla mai multe tampenii, vreau mai mult, dar nu am la ce, ca sa ma duc sa spal vase nu vreau", a mai spus cantaretul, mentionand, in acelasi timp, ca pe ei nu i-a afectat ceea ce s-a intamplat cu drepturile de autor, pentru ca ei lucreaza pe prestari servicii.

Bobo: Urasc muzica house, pop dance-ul il detest, dar nu il urasc

Lui Bobo ii place ce face si nici prin gand nu ii trece sa isi schimbe stilul, mai ales ca uraste musica house si nici pop dance-ul nu prea ii este la inima.

In cadrul discutiei cu cititorii Ziare.com, Bobo a atins si subiectul politica, mentionand ca "toata politica este parsiva", inclusiv presedintele tarii, Traian Basescu.

Si daca va intrebati unde puteti sa ii vedeti pe baieti in perioada urmatoare, aflati ca pe 22 octombrie vor canta in club The Stage in Bacau, iar pe 23 octombrie in Cluj Napoca, in clubul La Tevi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bobo Fara Zahar, #Bobo Tv Ziare com , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Anuca
Anuca
rank 2
Mai baiete, dupa cum arati, mai bine ai predica pe strada, poate acolo te-ar lua cineva in seama!
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5