Cabral, prins de nevasta cu o femeie in casa?

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 13:18
4713 citiri
Cabral, prins de nevasta cu o femeie in casa?
Foto: Facebook/Cabral Ibacka

Ce-i de facut cand nevasta te prinde cu alta in casa?, se intreaba Cabral pe blog, povestind ce i s-a intamplat in momentul in care Andreea, sotia sa, l-a prins asupra faptului sau cel putin asa a crezut.

"Ma ridic incet si ma duc spre dus. Verific alarma, vad ca-i armata de noapte, semn ca-s singur in casa. Ma tarai incet si morocanos catre baie, ma indes intr-un dus prelung si cam rece, sa ma trezesc rapid. Ies din dus si intind mana dupa un prosop, aud cum se dezarmeaza alarma. (...)

Din prima secunda in care am vazut-o, mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva rau. Pana sa intreb eu ceva, imi zice:

- Asa prost sa fii? Unde e parasuta?", a scris Cabral pe blog.

Nervoasa, Andreea ii spune ca intelege de ce nu a intrebat-o cat sta la filmari, pentru ca avea de gand sa primeasca o femeie in casa.

"- Tu tocmai stai ca Prostea in curu' gol in fata mea si te balbai ca un tractor obosit. Unde-i proasta?

- Nu e proasta...

- Poftim?!

- Nu e proasta, nu-i desteapta, nu-i aici. Adica nu-i nicaieri... da' despre cine vorbesti?", continua prezentatorul TV.

In momentul urmator, Andreea ii explica ca motivul nervilor sai este poseta de la intrarea in casa. Cabral povesteste ca a realizat ca geanta nu este a sotiei lui, dar ca stia ca nu a gresit cu nimic.

"- Iubita mea, spune-mi despre...

- Tu sa nu ma faci 'iubita mea' pe mine! Adu-o pe curca aia, s-o vad si eu. Si-ti spun sincer ca nu ma asteptam la asa ceva. Niciodata", a adaugat el.

Cabral: Nu-mi vine sa cred cat de calma a fost

Dupa cateva momente de nervi si spaima, povesteste el, i-a sunat telefonul Andreei.

"Zice un 'Unde?' si asculta, apoi spune un 'Cum arata?' si asculta, apoi spune 'Bine, te astept', si inchide", a adaugat Cabral.

Cabral: Barbatii vor picioare care sa nu fie paroase ca ale ursului brun

Senina, Andreea ii transmite sotului sa se duca sa ia baxul de apa din masina. Cabral se conformeaza.

Jos, se intalneste cu un prieten care ii transmite: "A mea a uitat la voi aseara, dupa gratar, poseta cu tot cu cheile de la masina si telefoane si de-abia cand a vrut sa iasa din casa si-a dat seama ca nu le mai are. Am refacut filmul, mi-am dat seama ca e la voi si-am sunat-o pe Andreea - apropo, greu mai raspunde la telefon azi - si i-am zis ca vin s-o iau".

"Totusi, nu-mi vine sa cred cat de calma a fost. Eu nu stiu daca as fi putut fi la fel de calm", a incheiat Cabral postarea.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Cabral prins femeie casa, #Cabral Andreea Ibacka, #Cabral inselat nevasta , #vedete romanesti