Cantareata Nicoleta Nuca spune adevarul despre relatia cu Stefan Banica Interviu

Luni, 23 Martie 2015, ora 07:57
64725 citiri
Cantareata Nicoleta Nuca spune adevarul despre relatia cu Stefan Banica Interviu
Foto: Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca s-a nascut la Chisinau, foarte multi ani a trait la Milano, insa succesul l-a atins la Bucuresti, dupa ce a participat la emisiunea X Factor.

Frumoasa bruneta a intrat imediat in atentia presei dupa ce a ajuns sa faca parte din echipa lui Stefan Banica Jr., iar jurnalistii au speculat ca cei doi ar flirta. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Nicoleta Nuca a spus adevarul despre aceste zvonuri.

Tanara artista, care a lansat de curand piesa "Nu sunt", melodie cu priza la public, ne-a mai vorbit si despre experienta sa de la X Factor, dar si despre o posibila viitoare colaborare cu cel ce i-a fost mentor.

Esti pregatita pentru lumea artistica din Romania cu tot ce inseamna ea?

Da, sunt. Chiar cred ca am fost mereu pregatita pentru lumea artistica, cu toate urcusurile si coborasurile ei, fiindca nu-mi imaginez sa fac altceva decat muzica. Iubesc muzica inca de mic copil si am ales sa merg pe calea aceasta, desi am fost mereu constienta ca nu este deloc usor, dar pasiunea mea ma face sa merg mai departe si sa trec peste orice obstacol.

Te temi de ceva?

Nu, nu mi-e frica de nimic. Am invatat sa cred ca orice se intampla e spre bine si ca trebuie sa fiu pregatita pentru orice.

Mai pastrezi legatura cu Stefan Banica? Dar cu ceilalti concurenti?

Pastrez legatura doar cu Alex Florea dintre toti concurentii de la X-Factor, el e unica persoana cu care chiar am legat o prietenie adevarata si frumoasa. Cu ceilalti si, inclusiv, cu Stefan Banica, am ramas la nivel de cunostinte care isi trimit urari de sarbatori.

De multe ori, in timpul concursului, presa mondena a scris ca ai flirta cu Stefan Banica. Te-au deranjat aceste articole?

Presa mondena scrie multe lucruri care nu tot timpul sunt adevarate, unul dintre ele a fost asa-zisul flirt intre mine si mentorul meu din cadrul concursului X-Factor.

Asa cum am spus-o si in timpul show-lui: il admir pe Stefan Banica din punct de vedere artistic si a fost o onoare sa lucrez cu el, si da, este un barbat charismatic, dar asta nu schimba faptul ca la X-Factor am participat pentru a-mi incerca puterile si pentru a cuceri juratii si publicul cu vocea si muzica mea.

Regreti ceva cu privire la X Factor?

Nu, in general, in viata nu am regrete. Din orice experienta, am invatat cate ceva si a fost necesara in parcursul meu personal si artistic. La fel, X-Factor a fost o experienta interesanta, din care m-am cunoscut pe mine, am cunoscut alta lume cu care sa ma confrunt si sa invat cate ceva, m-am dezvoltat ca artista si am inteles la ce trebuie sa muncesc si ce trebuie sa scot in evidenta.

Te-ai simtit in vreun moment nedreptatita?

Nu, deloc.

In foarte scurt timp ai ajuns colega cu Antonia si Inna, le-ai intalnit vreodata? Ai discutat cu ele? Ai vrea sa faci o piesa cu ele?

Intr-adevar, am devenit membra a familiei "Global Records" de putin timp, am lansat primul meu single "Nu sunt", care se bucura de aprecierea publicului, are peste 1,5 milioane de vizualizari pe YouTube, a intrat pe toate radiourile din Romania.

Acest lucru ma face foarte fericita. Am avut placerea sa o cunosc pana acum doar pe Inna, o persoana extraordinara si calda, pe Antonia sper sa o cunosc cat mai curand. Referitor la o eventuala colaborare cu ele, nu e exclus, ba cred ca ar iesi ceva frumos.

Piesa "Nu sunt" a prins foarte bine la public si a intrat imediat pe radio, asa cum spuneai si tu. Te asteptai la succesul acesta?

Poate nu e modest din partea mea, dar eram destul de sigura ca piesa va avea succes. Cred ca atunci cand exista o echipa intreaga care e pe aceeasi lungime de unda, se lucreaza usor si in armonie, totul merge in directia potrivita, iar noi - eu, Global Records, The Farmers si Khaled Mokhtar - ne-am gasit pe acelasi drum cu destinatia "Succes".

Esti din Chisinau, ai trait foarte mult timp la Milano si ai cunoscut succesul la Bucuresti. Unde vrei sa te stabilesti definitiv?

Eu sunt o fire nomada, deci o sa ma stabilesc acolo unde ma simt cel mai bine intr-o anumita perioada din viata mea, dar nu mi-e frica sa-mi rup radacinile si sa plec in alta parte, din contra ma fortifica. Acum, de curand, locul unde mi-e bine a devenit Bucurestiul, ma simt acasa si cred ca o sa stau mult timp aici.

Sa asteptam o colaborare si cu Stefan Banica?

Nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul... Deocamdata nu am discutat asa ceva, dar daca voi avea onoarea si placerea sa colaborez cu Stefan Banica in viitor cred ca va fi ceva frumos si de calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Nicoleta Nuca X factor, #Nicoleta Nuca cantareata, #Nicolea Nuca Stefan Banica , #vedete romanesti