Care a fost cel mai civilizat divort monden din Romania? - Sondaj Ziare.com

Marti, 22 Martie 2011, ora 12:27
9963 citiri
Care a fost cel mai civilizat divort monden din Romania? - Sondaj Ziare.com
Foto: montaj Ziare.com

De fiecare data cand persoanele publice divorteaza suntem obisnuiti sa izbucneasca scandaluri care fac deliciul presei si nu numai. Cu toate acestea, exista si cupluri care aleg sa divorteze intr-un mod civilizat, fara sa lase presa sa intre in viata lor si fara sa expuna public motivele divortului.

Cel mai bun exemplu pentru un divort civilizat este cel dintre Ilie Nastase si Amalia Nastase. Cei doi au anuntat, prin intermediul unei scrisori, ca divorteaza, insa au specificat ca vor ramane prieteni, poate si pentru faptul ca au doua fetite pe care trebuie sa le creasca. "Nu vom continua ca si cuplu, dar vom continua sa fim prieteni, parteneri si parinti", au anuntat cei doi presa.

O casatorie care s-a terminat fara certuri, cel putin in presa, a fost cea dintre Ioana Basescu si Bodo, pe numele adevarat Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul. Cei doi au decis sa mearga pe drumuri diferite dupa trei ani de mariaj.

Cabral Ibacka si Luana Ibacka au divortat in 2006, insa au stiut foarte bine sa tina departe de ochii presei intimitatile lor. Dupa ani, cei doi sunt prieteni buni, iar Cabral chiar si-a invitat fosta sotie la nunta cu Andreea Patrascu, care va avea loc in vara lui 2011.

Desi nimeni nu se astepta, in 2010, Cici, Ciprian Rogojan de la Sistem, s-a despartit de Georgiana, cunoscuta drept "Caprioara", coregrafa la emisiunea "Dansez pentru tine". Presa a scris foarte multe pe acest subiect, mentionand la un moment dat ca vina ar purta-o Caprioara, pentru ca era mult prea posesiva, insa, cu toate acestea, divortul a fost unul civilizat.

Si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a divortat in anul 2010, dupa un mariaj care a durat 17 ani. Fetita artistului a ramas la sotia sa. La pronuntarea divortului, actorului a declarat ca nu stie care dintre ei a gresit mai mult si ca nu stie daca o sa se recasatoreasca vreodata.

Divortul dintre Madalin Voicu si sotia sa Adriana nu a fost o surpriza pentru nimeni, avand in vedere ca politicianul avea o relatie de mai mult timp cu Carmen Olteanu, cu care are si un copil. Madalin Voicu si Adriana erau casatoriti de peste 20 de ani.

Si Ionut Negoita si Carmen, care au impreuna doi copii, au avut parte de un divort civilizat, in 2010, dupa 11 ani petrecuti ca sot si sotie. Carmen a pastrat numele de familie al sotului.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #divort vedete, #divort celebriati, #divorturi scandal , #vedete romanesti
Comentarii