Care este cea mai apreciata carte scrisa de o persoana publica? - Sondaj

Marti, 03 Mai 2011, ora 13:38
4741 citiri
Care este cea mai apreciata carte scrisa de o persoana publica? - Sondaj
Foto: montaj Ziare.com

Cu vedetele noastre si cu ceea ce fac ele ne-am obisnuit, insa uneori acestea isi testeaza imaginatia, iar noua curiozitatea, si incearca si alte domenii. Uneori se indreapta catre scris, intrand in atentia presei cu cartile iesite din manutele lor.

Unele carti au parte de un succes nemaipomenit, in timp ce altele atrag critici. Haideti sa vedem impreuna care este cea mai apreciata carte scrisa de o vedeta.

Mihaela Radulescu este deja cunoscuta pentru pasiunea de a scrie. Cartile "Despre lucrurile simple" si "Niste raspunsuri" s-au bucurat de un succes iesit din comun.

Multi spun ca intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin a existat intotdeauna o competitie. Nu stim cat de adevarat este acest lucru, insa stim ca si fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, Suprize!" a scos o carte, "Pretuieste viata", dedicata femeilor si mamelor, menita sa le ofere motive pentru a simti ca viata merita traita din plin.

Dana Savuica este o vedeta apropiata de tineri, carora le adreseaza si cartea sa "Cum sa-l pastrez doar pentru mine?". Nici "Cum sa fiu barbatul unei singure femei?!" nu a ramas in urma si a avut parte de un succes garantat.

Pentru orice om este o adevarata placere sa stea de vorba cu domnul Dan Puric. Aceeasi emotie o simti si la citirea cartilor sale "Cine suntem" si "Despre omul frumos".

Si Florin Piersic Jr. a incercat sa vada cum este aceasta lume a scriitorilor si a lansat "Opere Cumplite" in 2009. In 2011, Florin a lansat cea de-a doua sa carte, "Romantic Porno".

Daca aveti pofta sa radeti copios, atunci nu trebuie sa ratati cartea "Ghidul Nesimtitului", scrisa de Radu Paraschivescu. Exista mari sanse sa aveti impresia ca anumite persoane din jurul vostru sunt descrise in respectiva carte. Printre altele, Radu a mai scris "Mi-e rau la cap, ma doare mintea", "Bazar bizar", "Balul fantomelor" si "Dintre sute de clisee. Aschii dintr-o limba tare".

Si maestrul Horatiu Malaele a scris o carte autobiografica intitulata "Horatiu despre Malaele", despre care autorul spune ca este "un ghiveci intelectual".

Carmen Bruma este un exemplu pentru femeile care doresc sa slabeasca, fara sa mai puna la loc kilogramele de care au scapat. Cartea "Slim - Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi" s-a bucurat de un succes foarte mare.

Si Mihai Gainusa a facut o pasiune din scris si se pare ca se pricepe. Acesta a scris, printre altele, "Fara cap si fara coada", "Cotcodaceli" si "Povestiri mortale".

Pentru a afla cele mai ascunse ganduri ale Oanei Pellea trebuie sa citesti "Jurnalul" actritei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#carti vedete, #vedete scris carti , #vedete romanesti