Care este cea mai frumoasa mamica din showbiz? - Sondaj Ziare.com

Marti, 27 August 2013, ora 07:32
11781 citiri
Care este cea mai frumoasa mamica din showbiz? - Sondaj Ziare.com
Foto: Colaj Facebook

Vedetele din Romania, fie ca vin din lumea muzicii, a filmului sau din televiziune, ne-au obisnuit cu o imagine exemplara si au devenit modele pentru multe tinere. Ele sunt si mai admirate daca acasa le asteapta o familie, cu sot sau copil, pentru ca ofera o imagine de super-femei.

Aprecierea celor din jur creste in momentul in care vedetele noastre reusesc ca la cateva luni dupa nastere sa revina la formele de invidiat, care au ajutat la consacrarea lor in lumea showbiz-ului. In acest context, Ziare.com te invita sa alegi cea mai frumoasa mamica celebra din Romania.

Prima in propunerile pentru top este Andra, tanara mamica si sotia lui Catalin Maruta. Cei doi s-au casatorit religios pe 23 august 2008, la Targu Jiu, si au impreuna un baietel de cativa anisori. David s-a nascut pe 11 martie 2011.

Catalin Maruta, declaratie de dragoste emotionanta

In urma cu trei saptamani, o veste venita de peste hotare ne-a uimit pe toti. Claudia Pavel, cunoscuta publicului drept Cream, anunta pe Facebook venirea pe lume a fiului sau, Noah, desi nimeni nu stia ca este insarcinata. "Miracolul maternitatii nu are egal, intr-adevar", a scris cantareata.

O alta artista care este mamica si abia si-a botezat fetita este Diana Bisinicu. Fosta componenta a trupei POPS si sotul sau, Catalin Andries, si-au botezat fetita Riana. Nasii micutei au fost Marcel Toader si Gabriela Cristea si, desi in perioada crestinarii fetitei erau in plin divort, ei si-au onorat indatoririle de parinti spirituali.

Cateva generatii la rand au cantat "Lasa-ma papa la mare" si le-au admirat pe Andreea Balan si pe Andreea Antonescu. Acum, cea din urma are o cariera solo si o familie fericita. Fetita sa, Sienna, i-a inseninat viata cantaretei.

Doar privind-o, nu ne-am da seama ca Antonia este mamica: este foarte tanara, energica si cu o silueta de invidiat.

La fel de plina de energie si zambitoare este si Corina Bud, tanara mamica a blondutului Robin. Corina este impreuna cu Nelu Bud de peste 17 ani, singurul barbat din viata ei, dupa cum a declarat ea in mai multe randuri.

Mamica unui baietel este si Elena Gheorghe. Cantareata si sotul sau, Cornel, sunt parintii lui Nicholas, in varsta de un an si cateva luni. Cei doi s-au casatorit civil in 2011, iar petrecerea ceremoniei religioase a avut loc mai tarziu, in prezenta a peste 600 de persoane.

Chiar daca a devenit femeie la casa ei si mamica, Giulia adora in continuare sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Cantareata este casatorita cu Vlad Huidu, fratele lui Serban Huidu, si au impreuna o fetita, pe Antonia.

Dupa nasterea tripletilor, Nicoleta Luciu a fost numita "mama eroina". Fosta Miss Romania si Zolt Csergo au impreuna patru copii, tripletii Kim, Kevin si Karoly si inca un baietel de cativa anisori, Zsolt Junior.

De cateva saptamani este mamica si Cristina Balan, fosta membra a trupei Impact. Cantareata si sotul sau, Gabriel Balan, s-au bucurat pe 11 august de venirea pe lume a gemenilor Toma David si Matei Nikolas.

Pentru a-si arata dragostea fata de fiul sau, Mihai Andrei, Ellie White, pe numele devarat Elena Baltagan, si-a facut un tatuaj cu numele baietelului sau. "M-am dus convinsa ca nu o sa simt nimic. M-am inselat. Am strans din dinti o ora pentru tatuajul de pe mana! Mi-au dat lacrimile, dar a meritat! Il am acum pe bebe tot timpul cu mine, chiar si pe scena", a declarat ea.

O mamica ceva mai retrasa si care vrea sa tina momentele frumoase din familie doar pentru apropiati este Anca Serea. Prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV are doi copii dintr-o casnicie anterioara, pe David si Sarah, iar cu Adi Sina mai are un baietel, pe Noah.

Continuam nominalizarile cu Cristina Rus, cantareata care a renuntat o buna perioada la lumea artistica pentru a se dedica cu totul cresterii micutului Dragos Jr.

Mai rar o vedem si pe Cristina Spatar, artista fiind ocupata cu cresterea celor doi copii pe care ii are cu omul de afaceri Alin Ionescu.

Ziare.com te invita la vot: Care este cea mai frumoasa mamica din showbiz?

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#mamici celebre showbiz Romania, #vedete copii Romania, #vedete mamici showbiz Romania, #vedete romanesti silueta sarcina , #vedete romanesti