Catrinel Menghia, nu doar frumoasa - Premiu la un festival de film din Italia (Galerie foto)

Luni, 22 Iulie 2013, ora 15:35
7457 citiri
Catrinel Menghia, nu doar frumoasa - Premiu la un festival de film din Italia (Galerie foto)
Foto: amazonaws.com

Actrita si modelul Catrinel Menghia, pe numele de scena Catrinel Marlon, a primit, recent, premiul Explosive Talent, pentru o "cariera promitatoare", in cadrul Festivalului de Film Giffoni, aflat in plina desfasurare.

Festivalul de Film mentionat, inceput in 19 iulie si care va continua pana la sfarsitul lunii (28 iulie), este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa.

Catrinel Menghia detine rolul principal in filmul "Citta Ideale" de Luigi Lo Cascio, productie prezentata la Festivalul de Film de la Venetia, anul trecut, informeaza Vanity Fair.

Catrinel, fosta saritoare in inaltime, nu e o novice in ceea ce priveste filmele, ea jucand si in scurtmetrajul "La promessa", dar si in lungmetrajul "Tutti i rumori del mare", ambele purtand semnatura lui Federico Brugia. Din 2011 a putut sa-si vada implinit visul de a deveni actrita, in 10 luni avand nu mai putin de 3 roluri.

Totodata, Catrinel, care s-a mutat la Milano dupa terminarea liceului, a jucat in doua episoade din serialul "CSI - Crime si Investigatii/ CSI: Crime Scene Investigation", difuzate in 2013 de CNS. In 2012, pentru a cincea oara, CSI a fost desemnat cel mai urmarit serial de televiziune din lume.

La momentul respectiv, in ianuarie 2013, Catrinel scria pe Facebook: "Ultimul episod din CSI: Crime Scene Investigation, Double Fault, a fost cap de audienta miercuri, 23 ianuarie. Episodul a avut 11,49 milioane de telespectatori, fiind al doilea cel mai vizualizat al sezonului", scria entuziasmata actrita. 2012 a fost anul in care vedeta s-a mutat la New York, pentru a fi mai aproape de locul in care iau nastere cele mai importante filme.

Vedeta la Super Bowl 2013

Catrinel Menghia este imaginea Fiat 500 Abarth, ea aparand, anul trecut, intr-o reclama impreuna cu Charlie Sheen. Nu e putin lucru sa apari pe ecranul gigantic la Super Bowl, iar Catrinel a bifat si acest aspect, la editia din anul acesta, facand reclama modelului de automobil mentionat.

Catrinel Menghia (28 de ani) este model de la varsta de 16 ani, ea reprezentand cu succes case de moda prestigioase, cum ar fi Giorgio Armani, insa fiind, de-a lungul vremii, si imaginea Peroni.

De mentionat este aparitia ei in calendarul celor mai sexy modele, Sports Illustrated, din 2007 si in editia revistei cu acelasi nume, in 2006. A ajuns chiar si in Sports Illustrated Swimwear editia sud-africana, in 2009. De notorietate sunt aparitiile ei in FHM si Maxim, alte reviste ce celebreaza frumusetea feminina.

Asa dupa cum se poate observa de pe pagina sa oficiala, Catrinel, un model consacrat, se apropie de masurile ideale: 1,77 metri, bust de 86 de centimetri, talie de 61 de centimetri, solduri: 89 cm.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Catrinel Menghia festival film, #Catrinel Menghia premiata, #Catrinel Menghia festival film Giffoni, #Catrinel Menghia premiu film, #Catrinel Menghia poze, #m Catrinel Menghia fotogarfii, #Catrinel Marlon poze , #vedete romanesti
Comentarii