Ce costume de baie mai poarta vedetele din Romania (Galerie foto)

Miercuri, 21 August 2013, ora 07:44
23805 citiri
Ce costume de baie mai poarta vedetele din Romania (Galerie foto)
Foto: Facebook

Ne-am obisnuit cu frumusetea vedetelor din Romania, insa vara ne bucuram si mai mult pentru ca le putem admira in toata splendoarea, in costume de baie.

Ziare.com va prezinta o noua serie de fotografii cu vedete pe plaja sau la piscine.

Incepem cu Elena Gheorghe, tanara mamica ce si-a revenit extrem de repede dupa nastere si arata impecabil. Cantareata a realizat o fotografie la o piscina, unde s-a relaxat fara sa fie deranjata de nimeni.

Tot la piscina s-a distrat si Rodica Miron, asistenta emisiunii "Rai da' Buni", insa nu in Romania. Blonda a ales o destinatie extravaganta, Saint Tropez. Mai exact, Nikki Beach din Saint Tropez.

Nu stim daca s-au intalnit in vacanta, dar in Saint Tropez a mers in acest concediu si Iuliana Luciu, sora mai mica a Nicoletei Luciu si asistenta TV la "Acces Direct". Intr-una dintre zilele libere, Iuliana a ajuns si in zona Nikki Beach, la fel ca Rodica.

Un concediu in afara tarii a preferat si Corina Caragea. Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV a postat pe Facebook mai multe fotografii realizate in Sardinia. Frumoasa bruneta a incercat sa sara cat mai sus, moment imortalizat de cel sau cea care o insotea.

Vedetele autohtone la plaja - cum arata in costume de baie (Galerie foto)

Acelasi stil de fotografie l-a realizat si Ioana Petric, cunoscuta drept Bebelusa Ioana de la Cronica Carcotasilor.

Si cum se poarta fotografia "zburatoare", si Sore si-a incercat norocul si si-a incantat fanii cu o poza de exceptie. Atat de bine a iesit, incat ai putea sa juri ca este modificata intr-un program special.

Sexy chiar si in apa. Acesta este motto-ul Alessiei, daca ne luam dupa poza alaturata. Cantareata a facut multe victime pe Facebook dupa postarea imaginii.

Vedeta de mai jos este atat de tanara si arata atat de bine, incat nu ai crede ca este mamica. Ei bine, tanara artista are un copil de cativa anisori. Este vorba despre Deea Maxer.

Incheiem cu Silvia Dumitrescu, care nu se sfieste sa le arate prietenilor virtuali cum arata ea in costum de baie. Fotografia a fost realizata la Barajul Paltinul din Valea Doftanei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#vedete romanesti costum baie, #vedete costume baie, #cantarete costume baie, #vedete costume baie plaja, #vedete romanesti plaja, #vedete piscina , #vedete romanesti