Ce isi doresc artistii de la 2011?

Sambata, 01 Ianuarie 2011, ora 12:05
931 citiri
Ce isi doresc artistii de la 2011?
Foto: montaj Ziare.com

In fiecare an, fiecare avem asteptari din ce in ce mai mari de la anul ce vine. Unii isi doresc o slujba mai bine platita, altii sa isi intemeieze o familie, iar altii sa reuseasca, in general, in viata. Dar vedetele, ce ganduri au ele pentru noul an?

Cum era de asteptat, Stela Popescu, marea doamna a scenei romanesti, nu isi doreste lucruri materiale, ci pur si simplu vrea sa fie sanatoasa pentru a putea sa incante in continuare oamenii prin rolurile sale.

"Imi doresc sa fiu sanatoasa. Sa ma iubeasca in continuare lumea si sa ma aprecieze asa cum a facut-o pana acum si eu sa fiu la inaltime. De aia vreau sa fiu sanatoasa, ca sa fiu la inaltime, pentru ca nu exista bucurie mai mare pentru un artist decat ca lumea sa fie multumita si sa zambeasca cu ochii atunci cand ne intalnesc pe strada", a declarat Stela Popescu pentru Ziare.com.

Fiecare om isi doreste altceva, iar cum artistii au avut parte de un an foarte greu din cauza masurilor guvernantilor, Sebastian Papaiani isi doreste ca in noul an guvernantii sa dea inapoi ceea ce au luat.

"Nu stiu ce imi doresc ca nici ce este al tau nu mai este al tau. Sa dea inapoi ce au luat, ce au furat. Ma refer la bani. Nu e vorba de bani, e vorba de gest. Imi da un premiu, ma face excelenta, cetatean de onoare si apoi imi ia banii, ma dezmosteneste. Nu ai cui sa ceri. Nu ii gasesti", declara el.

"Pe vremuri, cand trebuia sa ma duc sa imi cer niste drepturi la Primarie, timp de trei ani de zile nu am gasit niciodata primarul acolo, se ascundea. Nu ai cu cine vorbi, nu ai cu cine sa imparti un gand. Ei sunt hoti si ce sa vorbesti cu un hot? Cu un talhar ai ce vorbi? E tragica treaba, nu numai pentru mine. Sunt oameni care vor sa traiasca, sunt tineri care vor sa simta ca traiesc. Eu imi fac singur bucuriile mele, cu familia mea. Din afara numai rele", ne-a declarat actorul.

Sperante mari din partea Guvernului are si actorul Florin Zamfirescu, care spera ca in 2011 "sa vina mintea la cap guvernantilor nostri". "Sa le vina mintea la cap pentru ca mintile le-au zburat rau de tot. Mintea lor e zburata", ne-a spus artistul.

Nici Florin Piersic nu este foarte optimist in legatura cu noul an. Actorul ne-a marturisit faptul ca atatia oameni dragi au murit in ultimul timp, incat tot ce isi doreste de la noul an este sa fie sanatos si sa nu mai auda de asemenea vesti.

"Avand in vedere ca implinesc 75 de ani pe 27 ianuarie, imi doresc doar multi inainte (n. red. ani). Nu vreau decat sa fim sanatosi si sa fie viata mai buna. Sunt foarte impresionat ca foarte multi din prietenii mei, nu numai actori si oameni dragi, care imi sunt apropiati mie, pleaca in stele si asta ma innebuneste de cap. Imi este si frica sa ridic telefonul ca sa nu imi dea cineva vreo veste proasta. Sunt impresionat de tot ce se intampla si imi doresc doar sa fiu sanatos", ne-a declarat Florin Piersic.

Ceva mai optimist este Matteo, care spera ca anul ce vine sa fie mai putin stresant si anunta ca noua sa melodie o sa fie mai buna decat cele de pana acum.

"Sper sa fie un an in care sa nu trebuiasca sa tragi de doua ori ca sa iti iasa o data. Asta (n. red. 2010) s-a simtit ca a fost un an mai rau ca restul. Imi doresc si sunt sigur ca urmatoarea piesa o sa fie ce trebuie, mai mult decat Mamasita. E o piesa foarte, foarte frumoasa. Si, desigur, sanatate nu numai mie, in special familiei", a mentionat cantaretul.

Daniel Buzdugan ne-a spus ca isi doreste doar ca noul an sa vina cu cat mai multe calatorii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete dorinte 2011, #vedete romanesti, #vedete din Romania, #asteptari 2011 vedete , #vedete romanesti