Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Bianca Dragusanu (Galerie foto)

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 08:55
11758 citiri
Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Bianca Dragusanu (Galerie foto)
Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Retelele sociale au devenit intr-un timp foarte scurt cei mai buni prieteni ai persoanelor publice.

De la politicieni la artisti, cu totii stau si discuta cu fanii lor pe Facebook, Twitter sau alte retele de acest gen. Anunturile, pozele si gandurile vedetelor sunt expuse pe Internet in dorinta de a fi mai aproape de cei ce vad in ele un model.

Saptamana aceasta ne-am gandit sa va aratam ce poze mai publica Bianca Dragusanu pe pagina sa de Facebook, care a atins peste 212.000 de fani.

Dupa o relatie de cativa ani in care nu prea a fost linistita, fosta asistenta a lui Dan Capotos pare ca si-a gasit in sfarsit pacea alaturi de Victor Slav, cel care s-a despartit de Anda Adam. "Cea mai fericita femeie din lume, eu!", scrie Bianca la pozele sale, in care apare Victor.

Fanii vedetei trebuie sa fie mereu tinuti la curent cu tot ceea ce se intampla in viata sa. Drept pentru care, dimineata incepe cu o veste de la ea.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Adela Popescu (Galerie foto)

Copilaroasa din fire, Bianca nu se sfieste sa isi arate si o latura mai jucausa.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Alex Velea (Galerie foto)

Dupa plecarea de la "Un show pacatos", roscata si-a incercat norocul in design vestimentar, devenind imaginea unei firme si colaborand cu aceasta pentru crearea tinutelor. Intre timp asocierea dintre cele doua parti a luat sfarsit, iar Bianca Dragusanu a anuntat acest lucru si pe Facebook. A postat si o fotografie in care poarta chiar una din creatiile sale.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: CRBL (Galerie foto)

Victor ar trebui sa fie cu ochii in patru, pentru ca Bianca mai are o mare iubire.

In afara rochiilor si a altor articole vestimentare, iubita lui Victor Slav promoveaza si un stil de viata sanatos. Ce spuneti de niste capsune?

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook: Adi Sina (Galerie foto)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Bianca Dragusanu poze Facebook, #Bianca Dragusanu Facebook, #Bianca Dragusanu fotografii, #Bianca Dragusanu rochii, #vedete Romania Facebook , #vedete romanesti