Ce vor vedetele de la Iepurasul de Paste?

Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 08:00
4402 citiri
Ce vor vedetele de la Iepurasul de Paste?
Foto: brighthubjpg

Ca fiecare dintre noi si vedetele isi doresc liniste si fericire de la Iepurasul de Paste, insa unele dintre ele au si dorinte speciale pe care ni le-au marturisit.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, se asteapta ca Iepurasul de Paste sa aduca sanatate familiei sale si lui inspiratie pentru albumul Talisman 2011, dar mai vrea si "putere pentru poporul nostru de a trece peste greutatile vremurilor pe care le traim".

Cantareata Luminita Anghel nu isi doreste sanatate, ci vrea ca "decizia judecatorului sa fie una favorabila noua in cazul Mariucai, fetita pentru care am facut cerere de luare in plasament simplu si de care am grija de doi ani", a marturisit artista pentru Ziare.com. "A venit in familie exact acum doi ani de Paste!", a completat Luminita.

Asa cum era de asteptat, Analia Selis ii cere iepurasului sanatate si bucurie pentru Noa, fetita sa, dar si "linistea sufleteasca pentru toti". Liniste isi doreste si Cornel Ilie, de la Vunk, insa mai vrea si "mai multa intelepiune si rabdare", mentionand ca "restul lucrurilor sunt treaba lui Mos Craciun". Si Ducu Bertzi are asteptari legate de liniste si sanatate pentru acest an.

Ziare.com a discutat si cu o doamna care nu vrea nimic pentru propria persoana, ci l-ar ruga pe Iepuras "sa apere necuvantatoarele de cruzimea omului-animal", dupa cum ne-a declarat Margareta Paslaru.

Nici Florin Chilian nu s-a gandit la propria persoana si, razand, ne-a spus ca vrea sa "fie pace in lume si sa salvam balenele".

Si Marius Teicu s-a gandit ca in acest an sa ceara ceva atat pentru el, cat si pentru familia sa. "Sa fiu sanatos impreuna cu familia mea", a spus compozitorul.

Oana Sarbu nu vrea nimic special in acest an. "Pentru mine, Pastele are o conotatie pur crestina. E o sarbatoare a linistirii si purificarii sufletului sau asa ar trebui sa fie. Imi doresc sanatate pentru mine si cei dragi!", ne-a spus artista.

Calin Goia, de la Voltaj, este fericit ca atat el, cat si familia sunt bine si sanatosi si spune ca are deja tot ce isi doreste. Nici Nuami Dinescu nu vrea lucruri iesite din comun. "As vrea doar sa-i am pe ai mei langa mine inca muuulti ani, pe mama in mod deosebit, si mai am niste dorinte legate de ea! Secrete!", ne-a marturisit "Tanta".

Si Anca Turcasiu ne-a impartasit dorintele sale pentru acest Paste si, glumind, marturiseste ca stie ca cere prea multe, dar ca merita. "Imi doresc corzi vocale sanatoase pentru premiera spectacolului 'Rebecca' de la TN Opereta (n.red. Teatrul National de Opereta), pentru 'Maria de Buenos Aires', tot de la TNO, pentru serbarile de la gradinita Kids Club, pentru spectacolul 'Interpretul' de la Teatrul Mic si minte multa pentru fiul meu, sanatate pentru familia mea si intelegere si pace in ea. Sa pot fi inteleapta, calma, rabdatoare, buna si zambitoare, atenta si iubitoare cu cei din jurul meu. Cam mult, dar... merit!!!" ne-a spus Anca.

Actorul Silviu Biris vrea ceva foarte important pentru cea mai mare parte dintre romani: normalitate, dar si sanatate pentru familia sa. "Doresc, daca se poate, desi cred ca cer prea mult, normalitate! Sanatate pentru mine si familia mea, intelepciune si modestie celor care ne conduc si ne reprezinta atat in tara, dar si pe mapamondul politic", ne-a spus actorul, transmitandu-le romanilor "Lumina din Lumina si Dumnezeu Adevarat din Dumnezeu Adevarat tuturor credinciosilor si nu numai!".

Pentru Irina Schrotter a fost dificil sa se hotarasca asupra a ceea ce isi doreste, pentru ca are multe, dar pana la urma ne-a spus ca "imi doresc cateva zile in care sa ma odihnesc, sa nu mai trebuiasca sa ma urc in avioane, sa mananc drobul si friptura de miel facute de mama si sa fie soare... si daca se poate sa intalnesc oameni zambitori si mai buni". "Paste fericit tuturor!", a transmis creatoarea de moda romanilor.

Mihai Margineanu si doreste "cate un pic de fericire in fiecare an", in timp de Dinu Maxer nu vrea ca Iepurasul sa ii aduca neaparat ceva. "Iepurasul poate sa ne aduca ce vrea el, dar cand pleaca, dupa Sarbatoarea Pascala, sa nu ne ia bucuria vietii traita in trei - in armonie, cu sanatate si fericire parinteasca!", ne-a marturisit cantaretul.

"Imi doresc sa fiu sanatosa, sa am putere de munca si noroc, sa ma bucur de cei cativa prieteni apropiati si sa finalizez cu bine munca la noul album pe care il am in pregatire, de pe care sper sa lansez in curand cea mai recenta melodia abia inregistrata zilele astea ,Adio' si desigur la emisiunea prezentata de catre mine duminica la National Tv. Mai imi doresc sa pot finaliza macar proiectele altor perspective profesionale la care ma gandesc si sa ma las surprisa de frumusetea zilei de maine..ca daca rau mi-o aduce, m-oi descurca eu cumva, dar daca imi aduce si ceva frumos si bun?", ne-a declarat si Corina Chiriac.

Adina Buzatu isi doreste "un proiect frumos pentru magazinul meu din Victoriei pe care intentionez sa il renovez din mers, imediat dupa Paste si 1 sau 2 branduri pe care doresc sa le adaug celor 28 pe care deja le reprezint in exclusivitate pentru Romania".

Am stat de vorba si cu un artist care nu crede in Iepurasul de Paste. Vasile Seicaru a declarat pentru Ziare.com ca asa ceva tine de marketing. "Nu cred in 'Iepurasul de Paste'! Indemnul la asa ceva tine de marketing, ne jucam... Pastele tine de ce-i cu adevarat in sufletul tau, de credinta ta in Divinitate! Eu cred in Dumnezeu, in Iisus, in Maica Domnului! Pastele ne indeamna la meditatie, rugaciune, smerenie si iubire!

Asa ca de Pasti, nu ma gandesc la niciun iepuras, ci incerc sa-mi privesc mai adanc sufletul, dar nu stiu daca voi reusi! Stiu insa ca voi incerca! Vreau sa simt si eu, sa vad si eu, sa ating si eu, lumina! Lumea e un mister, omul e mare taina, credinta un indemn! Iubirea e tot ce conteaza!

Incerc sa gresesc mai putin, sa nu fac rau si sa ma vad in lumina, dar nu stiu de voi reusi, nu stiu cat voi reusi! Voi cuteza sa incerc! Eu stiu un singur lucru: iubirea exista, dainuie, e peste tot, numai ca trebuie s-o vezi, s-o cauti, s-o descoperi! Si mai stiu ca ea dainuie si dincolo de moarte!", ne-a spus artistul.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#vedete iepuras Paste, #vedete Paste, #vedete dorinte , #vedete romanesti