Cearta in direct la TV: De ce te uratesti singura?

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 11:53
4551 citiri
Cearta in direct la TV: De ce te uratesti singura?
Foto: Kanal D

Emisiunile in direct prezinta un risc ridicat, mai ales atunci cand invitatii incep sa se certe. Un astfel de moment a avut loc, miercuri, in timpul "Teo Show", cand Razvan Ciobanu si Consuela di Monaco, numita ambasadoarea frumusetii in Romania, au ridicat tonul unul la celalalt.

Totul a pornit de la faptul ca designerului nu i s-a parut potrivit ca o "ambasadoare a frumusetii" sa aiba acid hialuronic in buze, gene false si sprancenele tatuate, asa cum este cazul Consuelei di Monaco.

"De ce te uratesti singura?", a intrebat-o Razvan pe invitata lui Teo Trandafir din emisiunea de la Kanal D.

Aceasta nu a stat mult pe ganduri si a inceput sa il critice pe designer spunandu-i ca este mult prea gras si ca este neingrijit. In apararea sa, ea a adaugat ca hainele sale costa foarte mult.

Razvan Ciobanu recidiveaza - ataca doua artiste. Reactia uneia: Are un nume predestinat!

"Asta nu vor sa inteleaga oamenii. Daca ceva costa, nu inseamna ca e bine", a spus Razvan Ciobanu.

Consuela di Monaco a continuat spunand ca sacoul sau este de firma si este scump.

"E o copie. Arata-mi eticheta", i-a spus designerul, ridicandu-se de pe scaun si indreptandu-se catre cea care a fost fotomodel in Italia multi ani.

Incercand sa aplaneze conflictul, Teo Trandafir a tratat totul in gluma: "Sa ne spuna astrologul daca suntem bine sau trebuie sa luam calea spitalului de nebuni".

Dupa emisiune, Consuela di Monaco a declarat pentru aceeasi televiziune ca: "Nu mi-a placut tinuta lui pentru ca el este grasut si hainele nu au cum sa stea bine pe el. Pe mine, un sacou sta intr-un fel, un pantalon la fel, in schimb pe el e mai greu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Razvan Ciobanu cearta TV, #Razvan Ciobanu cearta Consula di Monaco, #Razvan Ciobanu Consula di Monaco, #Consula di Monaco ambasadoarea frumusetii , #vedete romanesti