Celebru si crizat de varsta mijlocie - cum scapa barbatii din Romania de frustrari

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 12:52
2870 citiri
Celebru si crizat de varsta mijlocie - cum scapa barbatii din Romania de frustrari
Foto: Cabral.ro

Ajuns la varsta de 36 de ani, Cabral se gandeste, inevitabil, si la imbatranire. Chiar daca nu recunoaste. O face insa punand-o pe seama altcuiva si facand haz de necaz.

Motivand ca observa schimbarile in jurul sau, printre cunoscuti, el remarca, pe blogul sau, ca "atunci cand vine vorba de batranete, femeile si barbatii au reactii complet diferite". Vorbind despre barbati, acesta sustine ca ei "innebunesc complet". "Ii paleste leuca si se apuca sa faca niste tampenii de te ia capul...".

Mandru ca un cowboy, cu motoreta sub fund

Cabral trece in revista cateva dintre alternativele pe care le are un barbat ajuns in aceasta situatie. "Se apuca, unii dintre ei, de motociclism.

Au vazut o viata intreaga filme in care motociclisti sexy se urca pe motoare si pleaca spre apus, tulburatori de sexy si groaznic de liberi. Si-atunci, cu toate ca el are de platit ratele la casa, cu toate ca inca nu a inchis leasing-ul la Megane, il vezi ca se arunca in inca un leasing si apare, mandru ca un cowboy, cu ditamai motoreta sub fund".

O alta modalitate de a merge mai departe e cu o decapotabila, "din aceleasi considerente legate de libertate si de spirit tanar... plus interesul sexului frumos".

Urca in munte si mananca mure, se spala in parau

O varianta si ea de bagat in seama, pana la proba contrarie, este "intoarcerea catre natura". "Pleaca de nebun cu cortul, urca in munte si mananca mure, se spala in parau si isi exerseaza orientarea in natura".

Urmeaza, insa, si inevitabilul revers al medaliei: "Bine'nteles ca barbatii gasesc in aceste noi hobby-uri numai multumiri... cel care se gandeste ca motocicleta il va face groaznic de puternic si independent va fi lovit de un taximetrist inainte sa iasa din oras spre libertatea mult visata si se va gandi ca undeva n-a calculat bine in timp ce - pe patul de spital fiind - un domn doctor ii va pune genunchii la loc".

Sinuzita sau ciulini in dos

Ghinion va avea si cel care "a vrut stil si atitudine pe modelul cabrio". Acesta "va sta la coada la ORL, sa scape de sinuzita groaznica, apoi la oftalmologie, sa-si scoata de sub pleoape toate mustele stranse acolo pe traseul Tineretului - Casa Presei Libere, traseul urban preferat de decapotistii din Bucuresti".

Nu e mai norocos nici "Neinfricatul ce vru legaturi stranse cu natura". Acesta "se va chinui ca un caine smulgandu-si ciulinii din fund, asta in timp ce raceala groaznica ce vine dupa spalarea in paraul rece si natural il va scoate pe tusa pentru cel putin trei saptamani", se amuza Cabral.

Reintorcandu-se la el, prezentatorul de la Acasa TV admite: "La mine e clar cum sta treaba... deja am facut toate prostiile posibile si imposibile pe care le-as putea face cand m-o lua criza varstei (...). Totusi... ma gandesc cu groaza ca n-o sa mai inteleg nimic din ceea ce 'mi muher' va astepta de la mine.

Pentru ca - si asta este oficial - reactia femeilor la imbatranire este complet diferita de cea a barbatilor", insa acesta e deja un subiect nou, despre care Cabral recunoaste ca il depaseste.

A.S.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Cabral imbatranire, #Cabral criza varstei mijlocii, #barbati criza varsta mijlocie, #varsta mijloc criza barbati, #Cabral blog , #vedete romanesti