Cine este cel mai frumos tatic din showbiz? - Sondaj Ziare.com

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 07:14
6137 citiri
Cine este cel mai frumos tatic din showbiz? - Sondaj Ziare.com
Foto: Facebook

Antonia a fost aleasa cea mai frumoasa mamica din showbizul romanesc, in urma unui sondaj realizat de Ziare.com, asa ca a venit timpul sa ne indreptam atentia catre taticii aratosi din lumea mondena.

Lupta intre Antonia si Andra, pentru titlul de cea mai frumoasa mamica vedeta - sondaj

Ziare.com te invita sa invita sa-ti votezi preferatul. Alege, asadar, cel mai frumos tatic din showbiz!

A facut cinste Romaniei la concursurile internationale de dans, iar de cativa ani este cosmarul vedetelor de la "Dansez pentru tine". Vorbim, bineinteles, despre Mihai Petre. Ziua de 12.12.2012 a fost una cu noroc pentru dansator si sotia sa, Elwira. Atunci s-a nascut Catinca, fetita lor.

Adi Sina este fericitul tatic al unui baiat pe nume Noah, iar partenera sa de viata, Anca Serea, care mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara, a anuntat saptamana trecuta ca este din nou insarcinata. Cantaretul mai are de asteptat doar trei luni pana cand va tine in brate cel de-al doilea copil.

Dan Capatos a trecut de perioada noptilor nedormite, insa se bucura cu sotia sa, Monica, de nazbatiile baietelului lor. Prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" si-a botezat baiatul Andrei.

Micuta Ecaterina Alesia le face zilele senine lui CRBL si Elenei, sotia artistului. Avand in vedere ca fetita cantaretului a implinit trei ani in 2013 putem spune ca acesta este deja un tatic cu experienta.

Un tatic "cool" este Dan Cruceru, dupa cum spune chiar el pe blogul sau. Prezentatorul Povestirilor de la Acasa TV si sotia sa, Cristina Pocora, au impreuna o fetita pe care o cheama Sofia.

Coleg de trust cu Dan Cruceru, dar de la o alta televiziune, este Catalin Maruta, mandrul tatic al lui David. Dupa o vacanta petrecuta cu sotia Andra, prezentatorul TV s-a intorc la munca, insa nu la "Happy Hour", ci cu un nou proiect, "La Maruta".

O familie fericita are si Dinu Maxer. Cantaretul si Deea s-au casatorit in urma cu cinci ani si sunt fericitii parintii ai lui Andreas Kristian, baietelul lor de doar cativa anisori.

Micuta Maria e copilul mult asteptat al lui Pepe. Dupa divortul de Oana Zavoranu, cantaretul si-a regasit linistea in bratele Ralucai Pastrama, iar bucuria a fost si mai mare dupa ce aceasta a ramas insarcinata.

Cel mai proaspat tatic al lumii mondene este Florin Grozea, membrul trupei Hi-Q. Cantaretul si sotia sa, Ioana, au anuntat incantati, in luna august, venirea pe lume a lui Sasha.

Anul trecut a fost unul special pentru Horia Brenciu. In luna noiembrie, iubita sa, Alice Dumitrescu, alaturi de care este din 2006, a nascut o fetita.

Si-a inceput cariera in postura de cantaret, apoi a devenit actor, insa probabil cea mai frumoasa meserie pentru Razvan Fodor este cea de tatic. Artistul si sotia sa, Irina, au impreuna o fetita, pe Diana.

In calitate de membru al juriului la Master Chef, Florin Dumitrescu este de neclintit. In viata de zi cu zi, insa, micuta Ava Elisabeta e in stare sa-i inmoaie inima durului jurat.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#tatici frumosi showbiz, #tatici vedete Romania, #tatici romani vedete, #cei mai sexy tatici, #tatici Romania copii poze , #vedete romanesti