Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Claudia Pavel (Cream): Aproape mi-a fost spart capul cu pistolul Interviu

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 11:57
8361 citiri
Claudia Pavel (Cream): Aproape mi-a fost spart capul cu pistolul Interviu

Cantareata Claudia Pavel, cunoscuta cu numele de scena Cream, s-a intors in Romania dupa aproape un an petrecut in SUA. Revenirea nu e intamplatoare, artista lansand un album si urmand sa fie vazuta in cinematografele din toata tara, din 3 octombrie, intr-un thriller cu accente parodice, "Terapie pentru crima".

Cantareata va intra in pielea unei asasine platite, un fel de Nikita autohtona, asa ca va putea fi vazuta boxand, tragand cu arbaleta si cu pistolul, manuind cutitul, toate scenele fiind filmate fara dublura, in Romania.

Cata vreme a stat in SUA, Cream, logodita cu un american si mama a unei baietel, Noah, a studiat actoria, dupa ce in Romania urmase cursurile Facultatii de Arte, clasa Virgil Ogasanu (2003-2007), la Universitatea Hyperion.

Claudia Pavel (Cream) a nascut - ce nume a ales pentru copil

Despre experienta sa ca actrita - dureroasa pe alocuri, capul fiindu-i aproape spart cu pistolul la filmari -, viata in SUA, boacanele baiatului sau, dar si cum e perceputa muzica ei peste ocean ne-a povestit intr-un interviu Ziare.com.

Te-ai intors in Romania dupa o vreme petrecuta in SUA. Ce te-a frapat la reintoarcerea in tara?

M-am intors dupa 8 luni, am fost si in decembrie acasa. Nu m-a frapat nimic, pentru mine Romania este si va fi intotdeauna acasa; sunt obisnuita cu tot ceea ce se intampla aici.

Ce-ai vrut sa gusti imediat ce ai ajuns in tara?

Mancarea mamei mele este cea mai buna din lume! Imi place tot ce face ea, in special cozonacul.

Joci intr-un thriller cu elemente parodice. Care ti s-a parut cea mai ilara scena? Dar cea mai dificila?

Cel mai amuzant a fost ca tot trebuia sa bat pe cate cineva; cel mai dificil a fost faptul ca am filmat de dimineata pana noaptea, intr-o caldura foarte mare, in plina luna iulie, si ca aproape mi-a fost spart capul cu pistolul cand am filmat o scena in care un asasin platit chiar trebuia sa ma loveasca cu arma.

Ne poti spune un detaliu picant din culisele filmului?

Am mancat mult falafel si humus pe intreaga perioada a filmarilor. Lol!

Tu si Matilde, personajul din film, aveti trasaturi comune?

Da, sunt ambitioasa, visatoare, am sensibilitate pentru animalute... Pisica din film va inmuia pornirile de asasina ale personajului meu, Matilde.

Vei lansa si un album. Cu ce vine acesta nou? Ai imprumutat din soundul din afara?

Albumul este inregistrat in SUA si produs tot acolo, deci are soundul de acolo, dar cu amprenta mea romaneasca; este o evolutie profesionala. Sunt mai multe stiluri combinate: pop, dance, electro, urban... Este prima oara cand muzica mea are influente urban atat de puternice.

Muzica noastra se aude in SUA?

Da, am auzit la radio Alexandra Stan, Edward Maya, Inna...

Americanii care ti-au ascultat muzica in ce fel o percep?

Le place foarte mult! Cel putin asa mi-au spus.

Esti logodnica unui american si mama. E ceva ce logodnicul tau nu intelege la tine, din punct de vedere cultural?

Noi suntem latini, deci un pic mai pasionali, ne suparam mai tare, ne bucuram mai puternic, suntem mai posesivi... cam astea at fi lucrurile care fac diferenta.

Povesteste-ne ultima "isprava" a lui Noah

Mi-a desenat baia cu creionul meu negru de ochi.

E greu sa fii romanca in America? Cu ce nu ai reusit sa te obisnuiesti?

Nu e greu, dar nici cel mai usor lucru nu e; uneori imi vine sa-i iau pe romaneste cu parcarile! Nu pot inca sa conduc pe autostrada, distantele sunt foarte mari intre un loc si altul...

Au americanii prejudecati legate de romani? Te-ai lovit de astfel de situatii?

Nu, nu au; ei ne stiu europeni.

Crezi ca ti-ai convinge logodnicul sa va mutati in Romania?

El ar face ceea ce este cel mai bine pentru familia noastra. Daca va fi vreodata nevoie, sunt sigura ca ar face-o.

In filmul independent "Terapie pentru crima", in regia ui Kiki Vasilescu, Cream e o antieroina. Vrea sa devina mercenar, ca sa scape de datorii, dar nu-i prea iese... Matilde isi doreste sa fie un criminal asa cum a vazut in filme, dar incercarile sale duc la situatii adesea comice. Pelicula parodiaza pe alocuri genul filmelor de actiune cu o femei fatale.

Cantareata a lansat si un videoclip realizat cu imagini din "Terapie pentru crima".

Iata si trailerul filmului "Terapie pentru crima", care va fi prezentat in avanpremiera la Cinema Studio din Bucuresti, in perioada 29 septembrie - 2 octombrie, urmand ca din 3 octombrie sa fie vazut in toata tara.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Claudia Pavel Cream film, #Claudia Pavel Cream Terapie pentru crima, #Claudia Pavel Cream nou album, #Claudia Pavel Cream America, #Claudia Pavel Cream interviu , #vedete romanesti