Concurentul homosexual umilit de un jurat X Factor ia pozitie: Nu imi e frica

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 20:02
5004 citiri
Concurentul homosexual umilit de un jurat X Factor ia pozitie: Nu imi e frica
Foto: Facebook/Paolo Lagana

Emisiunea X Factor din Romania poarta stigmatul unui scandal. Dupa ce un jurat, Cheloo, l-a jignit pe unul dintre concurenti, homosexual, sute de plangeri au fost depuse la CNA. Daca initial Paolo Lagana, cel umilit doar pentru ca este gay, a decis sa nu comenteze public incidentul, in cele din urma acesta s-a simtit dator sa ia pozitie.

Sute de romani au luat cu asalt CNA din cauza unui jurat de la X Factor: E jignitor ce-a facut!

Afirmatiei scandaloase adresate de Cheloo in emisiune "Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti, si tara asta te va trimite acasa, cu siguranta", tanarul ii da replica pe contul sau de Facebook:

Momente tensionate la X Factor: Concurent umilit de un jurat pentru ca e homosexual (Video)

"Dragii mei. Orice se va intampla pe scena X Factor vineri si orice vor spune oamenii si juriul (mai ales unul dintre ei) si oricare va fi rezultatul, eu voi canta toata viata. Cred ca ceea ce s-a intamplat duminica a fost forte grav. Vorbele lu Cheloo au fost forte grave si de prost gust. Mie, personal, nu prea imi pasa de el, mai ales ca nici macar nu pot sa spun ca-l cunosc bine si nu ma afecteaza in acest concurs sub nicio forma. Eu ma vor exprima indiferent de ceea ce spune el, sunt aici pentru a face cea ce fac.

Dar in continuare sunt impotriva a ceea ce a spus, cred ca prin vorbele lui a facut o discriminare care nu este un bun exemplu. Sunt alaturi de toata comunitatea LGBT din Romania si de toata lumea care s-a simtit atacata duminica de vorbele lui. Sunt cu voi si va sustin. Cu totii meritam respect. Oricum, sa mergem mai de parte! Eu sunt aici pentru acest show minunat si atat. We live for the applause si pentru a trai ce ne dorim si ceea ce visam".

Initial, miercuri, concurentul la show-ul de talente declarase ca nu va comenta pe marginea acestui subiect si ca va veni cu un mesaj la momentul potrivit. Mai mult, afirmase ca nu poate declara nimic "fara aprobarea PR-ului".

Prima reactie a concurentului homosexual, umilit la X Factor

S-a razgandit insa, joi, postand trei mesaje referitoare la acest subiect, postari care au primit repede girul internautilor, care s-au declarat alaturi de el.

"Revin si incerc sa fiu mai clar, dupa care inchid discutia. Eu sunt aici pentru a face acest show. Mi-am dorit enorm de mult sa ajung unde sunt si sa pot sa cant, sa ma exprim si sa ma simt liber pe scena. Comentarile pe care le-am primit de la Cheloo nu ma afecteaza emotional sub nicio forma, nu ma opresc sa cant si sa fac cea ce fac si nu vreau sa intru in polemica cu el, pentru ca repet, am venit la X Factor cu scopul de a canta si de a trai o exeperienta frumoasa.

Oricum ma asteptam la o reactie de genul asta, dar nu imi e frica de nimic. In acelasi timp, realizez ca ceea ce a spus este forte grav si nu sunt de acord. Repet, forte grav si n-ar trebui spus asa ceva in televiziune. Ca de obicei, a fost un comentariu de prost gust. De asemenea, au fost de prost gust alte comentarii gasite pe facebook facute la adresa mea... trec peste, merg inainte. Dar este trist... trist ca in continuare exista aceasta atitudine, homofobia.

Eu sunt alaturi de toata comunitatea LGBT din Romania si de toti cei care s-au simtit jigniti duminica seara. Despre cazul Cheloo, de acum incolo nu o sa mai spun nimic, nu are rost. Ceea ce ma interezeasa acum este muzica si publicul. Si singurul adevar pentru mine este pe scena.

A fi homosexual este ceva absolut normal

Sper ca cu prezenta mea in acest show, oamenii sa inteleaga ca a fi homosexual este ceva absolut normal. Este normal sa fim asa cum suntem si in primul rand sa ne acceptam identitatea si sa lasam de o parte toate frustrarile.

Cand am venit in concurs nu m-am gandit ca o sa ajung asa departe. Eu o sa repet cat pot de bine pentru fiecare gala. Pana la urma sunt in echipa Deliei, si sper ca ea sa aprecieze ce fac pe scena.

In rest, sunt un om normal, indiferent de orientarea mea sexuala. Grijile mele tin acum de gala de vineri, sa iasa bine, e ceva exceptional", scrie pe pagina de socializare Paolo.

Intr-un alt mesaj, poate cel mai celebru concurent din cati au existat pana acum la X Factor afirma: "Sexualiatatea este un element fundamental din ceea ce suntem (...). Sexualitatea ne domina, zi de zi in relatiile noastre si ne conditioneaza alegerile. Cu cat mai mult mintim asupra noastra, asupra identitatii noastre, cu atat mai mult societatea va fi ipocrita", a incheiat el.

A.S.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Paolo Lagana replica Cheloo, #concurent homosexual X Factor replica, #concurent gay X Factor pozitie, #scandal X Factor Cheloo, #scandal homofob jurat X Factor , #vedete romanesti