Copii inocenti odata, mari vedete in prezent (Galerie foto)

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 13:16
10653 citiri
Copii inocenti odata, mari vedete in prezent (Galerie foto)
Foto: Facebook

Le vedem in ziare, la televizor sau pur si simplu pe strada. Sunt vedetele noastre, pe care le admiram si le privim incantati de fiecare data. Dar oare cum aratau in copilarie?

Dorian Popa a declarat acum ceva timp pentru Ziare.com ca ar fi dispus sa pozeze nud pentru un scop bine definit, dar iata ca a mai facut acest lucru. E drept ca atunci era doar un bebelus si nu stia pe ce drum o sa il poarte viata.

Dorian Popa, dispus sa pozeze nud: As face-o fara sa clipesc - Interviu

Catalin Bordea pare timid si linistit in poza de mai jos. In prezent, nu mai exista urma din acea timiditate si este plin de energie, facand spectacol in fiecare seara de luni pana joi, alaturi de Dan Capatos, la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie - XI (Galerie foto)

Acum ne incanta cu pantofii creati de el si a reusit sa duca numele Romaniei peste hotare. Dar cand era micut, Mihai Albu parea cam speriat de aparatul de fotografiat.

Nicole Cherry a cucerit intreaga tara de cativa ani si continua in acelasi ritm cu melodiile recent lansate. Zambitoare si plina de energie. Asa era si cand cand avea trei anisori.

Sau la cinci ani.

Astazi traiesc povesti de succes, dar cum aratau in copilarie (Galerie foto)

Micuta de mai jos a ajuns in adolescenta sa franga inimile multor baieti care o adorau dupa ce a aparut alaturi de Stefan Banica Jr. In "Liceenii" sau "Liceenii Rock'n'Roll". Este vorba, bineinteles, despre Oana Sarbu.

Sonny Flame stia inca de 11 ani ca iubeste microfonul si scena. Dupa multi ani de la realizarea fotografiei cantaretul ne incanta cu piese precum "Vin" sau "Pune-ma-n cap".

Micuta vesela din fotografia urmatoare a ajuns una dintre cele mai apreciate si care de multe ori s-a clasat pe primele locuri in topurile celor mai sexy femei din Romania. Xonia a crescut in Australia, dar de cativa ani s-a intors in tara noastra pentru a cuceri topurile muzicale. Si a reusit.

Cum arata in copilarie unul dintre cei mai sexy barbati din Romania (Foto)

Serios si mereu pus pe treburi bune si interesante. Asa este Zoli Toth acum, dar de seriozitate dadea dovada si cand era mic, daca ne uitam la poza de mai jos a celui care a facut istorie cu trupa Sistem.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete poze copilarie, #vedete copilarie, #vedete mici, #vedete romanesti copilarie , #vedete romanesti