Costin Marculescu, in lacrimi la TV. A fost batut de nevasta: Nu vreau sa par fraier

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 12:52
6027 citiri
Costin Marculescu, in lacrimi la TV. A fost batut de nevasta: Nu vreau sa par fraier
Foto: Pro TV

La cateva saptamani dupa ce s-a casatorit, Costin Marculescu trece prin momente cumplite, dupa ce a fost batut de sotia sa, Ella.

Din discutia purtata intre Costim Marculescu si Catalin Maruta la Pro TV a reiesit ca actorul a fost batut de sotia sa cu tocul de la pantof.

"Am avut o divergenta pentru nimic. Eu am incercat sa nu dau replica, pentru ca nu am lovit in viata mea pe nimeni, nu puteam sa lovesc o femeie, nu puteam sa imi lovesc sotia. A avut o refulare pe moment pe moment. Am iertat-o atunci", a spus Marculescu, cu lacrimi in ochi.

Acesta a precizat ca nu vrea sa spuna foarte multe lucruri, pentru ca el isi iubeste in continuare sotia.

"Eu mi-am iubit si imi iubesc sotia si am respectat-o si o respect. Eu imi doream familie. Eu sunt un om elegant si civilizat", a punctat actorul.

Totusi, Marculescu a precizat ca nu vrea ca oamenii sa creada ca a fost "fraier" si ca a luat bataie de la sotie, dar ca el nu a vrut sa riposteze, pentru ca lucrurile ar fi putut sa se termine intr-un mod tragic.

"Nici nu vreau sa par fraier. In momentul in care da nevasta in tine, daca dai si tu, risti sa o arunci de la etaj. Eu trebuia sa plec la Bucuresti, ea venit la masina unui prieten, in care aveam eu bagajele, si mi-a cerut pasaportul si buletinul. Si i le-am dat. Ce facea cu ele nu ma interesa. La vreo zece minute m-am intors, totusi sunt actele mele, sa le am la mine. Erau pe masa de la televizor. S-a repezit si le-a bagat in buzunar. Am rugat-o sa mi le dea si a iesit ce a iesit", a povestit Costin Marculescu.

Pe de alta parte, sotia sa sustine ca nu l-a batut si ca totul a fost in legitima aparare.

"Domnul Costin, Costina pot sa ii spun. Daca a ajuns in emisiune sa spuna ca a fost batut de sotia lui, e rusine. Eu nu l-am batut. Eu m-am aparat. Costin a ridicat mana la mine, m-a impins, am cazut pe spate, m-am lovit la operatie, apoi am tipat dupa ajutor. Nu a avut cine sa vina. Proprietarul garsonierei trebuia sa vina sa isi incaseze banii pe chirie. Am avut noroc cu acel baiat ca a intrat in garsoniera", a declarat Ella.

Cand a auzit aceste acuzatii, Costin Marculescu a sustinut ca este dispus sa mearga la detectorul de minciuni pentru ca adevarul sa iasa la iveala.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Costin Marculescu batut sotie, #Costin Marculescu batit nevasta, #Costin Marculescu batut , #vedete romanesti