Cove, despre feminitate si casatoria la romani Interviu

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 07:55
6101 citiri
Cove, despre feminitate si casatoria la romani Interviu
Foto: Kanal D

Gabriel Coveseanu, cunoscut publicului drept Cove, considera ca in graba lor de a deveni egale cu barbatii unele femei si-au pierdut din feminitate.

Desi petrece zile intregi printre cupluri, filmand pentru emisiunea "Nunta cu surprize", Cove, barbat divortat, nu se arata dornic ca urmatoarea nunta a sa sa fie plina de obiceiuri despre care a aflat in timpul calatoriilor prin tara.

In ceea ce priveste femeia langa care Cove ar putea imbatrani, el spune intr-un interviu acordat Ziare.com ca aceasta va trebui sa ii ofere liniste si bucurie, in niciun caz angoase.

Ati calatorit in toata tara pentru emisiunile dvs. Unde sunt cei mai primitori romani?

Romanul este, in general, primitor si cu atat mai mult cand te invita sa iei parte la un eveniment important din viata lui, asa cum este in cazul emisiunii "Nunta cu surprize". Am avut senzatia de foarte multe ori ca romanul isi da si haina de pe el ca sa isi faca oaspetii sa se simta bine.

In ceea ce priveste castingul pentru emisiunea "Jumatatea mea stie", in Iasi, Timisoara, Craiova, Bucuresti, oamenii au venit cu bucurie inspre noi si si-au manifestat curiozitatea si bucuria de a participa fie la diferitele jocuri, fie la castingul propriu-zis.

Care dintre aceste obiceiuri intalnite la "Nunta cu surprize" v-a uimit cel mai mult?

M-au impresionat obiceiurile maramuresenilor, de exemplu. Sunt cateva elemente de care o nunta nu se poate lipsi acolo, cum ar fi steagul, "omul cu camara", voinicelul - cel care cheama oamenii la nunta. Decorat la casa mirelui, steagul e celebrat printr-un joc inedit, care se transforma intr-o adevarata petrecere pentru tineri.

"Omul cu camara" este o persoana de incredere care aduna darurile de nunta si care are grija ca nimeni sa nu stea cu paharul gol la masa petrecaretilor. Sunt tot felul de detalii pe care organizatorii unei nunti nu trebuie sa le uite cand pun la cale un eveniment de o asemenea importanta...

Cove: Barbatii nu se tem de casatorie!

Ati participat la sute de nunti prin prisma emisiunii Nunta cu surprize. Mai credeti ca se tem barbatii de casatorie?

Barbatii nu se tem de casatorie, dovada stau si nuntile foarte multe la numar la care am asistat. Cand isi gasesc aleasa inimii nu ezita sa faca cererea si sa ofere inelul.

Sunt facuti barbatii pentru a fi monogami?

Cred ca atunci cand isi gaseste sufletul pereche, orice barbat devine monogam. Nu mai ai nevoie de alte experiente, de alta persoana daca cea de langa tine te face sa te simti implinit din toate punctele de vedere.

Ati fost casatorit. Daca ati mai face pasul, ati adauga ceva ceremoniei din obiceiurile invatate in timpul filmarilor pentru emisiune Nunta cu surprize?

As face o nunta cat mai simplificata din punct de vedere al ceremonialului, nu as mai adauga nimic, pentru ca sunt destule momente de respectat in "economia" unei nunti.

Spuneati la un moment dat ca femeia nu isi mai cunoaste rolul in societate, ajungand sa doarma in bucatarie, sa fie gospodina in pat si usoara in societate. Ce v-a facut sa fiti atat de dezamagit? V-ati razgandit de atunci?

Nu sunt dezamagit de femei, am spus doar ca in goana lor de a deveni egale cu barbatii, unele femei si-au mai pierdut din feminitate. Uneori, din aceeasi graba si motivatie, au mai incurcat rolurile despre care vorbeai mai sus... Dar nu generalizez, consider competitia benefica, dar exista o masura in toate cele.

Cum arata femeia langa care va vedeti imbatranind?

Femeia langa care voi imbatrani este femeia langa care ma simt bine in orice situatie, femeia care nu imi creeaza angoase, ci dimpotriva, imi ofera liniste, bucurie.

Cove, despre cuplurile mondene care se "despart" la TV

Ce parere aveti despre cuplurile care aleg sa se desparta in fata presei?

Este optiunea fiecaruia dintre noi sa ne expunem sau nu viata personala, nu sunt in masura sa judec pe nimeni. Uneori persoanele publice nu aleg sa-si expuna viata in fata publicului, dar presiunea mediatica poate fi uneori mai puternica decat vointa celor care ajung sa afle din presa ce au mai facut in ultima vreme. :)

Ce cuplu v-a impresionat cel mai mult in timpul castingului pentru "Jumatatea mea"?

Au fost multe cupluri foarte haioase si hotarate, imi aduc aminte de un cuplu de pensionari din Timisoara. Oamenii astia au facut un adevarat spectacol, m-au facut sa rad cu lacrimi, era impresionant nu neaparat sa ii vezi ce fac la probe, ci cum interactioneaza unul cu celalalt.

Care a fost cel mai varstnic cuplu care s-a prezentat la casting? Dar cel mai tanar?

Cei mai varstnici pe care i-am vazut eu au fost pensionarii despre care va povesteam anterior. Aveau amandoi peste 60 de ani. Cei mai tineri au fost niste adolescenti de 16-17 ani, dar cum nu indeplineau criteriul varstei (18 ani impliniti), au fost eliminati din start. Dar nu au ramas neconsolati, au participat la jocurile organizate de noi si au plecat acasa cu premii.

Cove va prezenta in curand emisiunea-concurs "Jumatatea mea stie!", la Kanal D.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Cove femei feminitate, #Cove Kanal D, #Cove Jumatatea Mea, #Cove Nunta cu surprize, #Cove emisiuni canal D, #Cove Gabriel Coveseanu, #interviu Cove, #Cove casatorie, #Cove femei , #vedete romanesti