Cristina Cioran, despre plecarea de la Kanal D, rating, fantomele din dulap si casatorie - Interviu

Marti, 26 August 2014, ora 08:27
32616 citiri
Cristina Cioran, despre plecarea de la Kanal D, rating, fantomele din dulap si casatorie - Interviu
Foto: Facebook/Cristina Cioran

Cristina Cioran, una dintre prezentatoarele emisiunii "Draga mea prietena", nu va mai putea fi vazuta la Kanal D din toamna, contractul sau incheindu-se, dupa cum a anuntat, saptamana trecuta, postul TV.

Kanal D ramane fara o vedeta - Se schimba prezentatoarele unei emisiuni

Colega sa, Paula Chrila, va continua colaborarea cu Kanal D, insa nici ea nu va mai putea fi vazuta la "Draga mea prietena".

Actrita Cristina Cioran a povestit pentru Ziare.com cum s-a incheiat colaborarea cu Kanal D si ce planuri are in continuare. A recunoscut ca a fost si ea surprinsa de decizia postului, mentionand ca si ea, ca toti cei care apar pe sticla, sunt "niste marionete manevrate de papusarii de sus, cu acordul nostru".

Intr-un interviu Ziare.com, Cristina Cioran ne-a spus ca nici de dragul ratingului nu ar putea fabrica un scandal si ca este convinsa ca "poti avea succes si daca esti 'curatel', fara fantome in dulap". In plus, potrivit acesteia, "nu oricine este de vanzare si usor de compromis".

Kanal D a anuntat ca ti s-a terminat contractul cu televiziunea, urandu-ti "bafta" in continuare. N-a fost iesirea din peisaj cam brusca? Pe tine te-a luat sau nu prin surprindere?

Asa este si le multumesc pentru urare. Eu am colaborat foarte bine atat cu Kanal D, cat si cu alte televiziuni in care am lucrat si asta datorita profesionistilor cu care am lucrat si relatiei frumoase dintre noi.

M-a luat prin surprindere, dar este o decizie de management si nu pot eu sa comentez aceste decizii, pentru ca nu sunt in aceasta pozitie. Noi, cei care aparem (la TV - n. red.) suntem, ca vrem, ca nu vrem, niste marionete manevrate de papusarii de sus, cu acordul nostru; punem ce avem mai bun si primim in schimb aplauze.

Stiu ca se va specula mult pe tema asta si vor aparea titluri care ma vor rani, dar asta este, mi-am asumat aceasta pozitie. Sunt foarte mandra de mine si de cariera mea, am un CV extrem de plin si foarte divers si proiectele viitoare sunt foarte interesante si tari asa ca... bafta sa am!

De cand trustul a facut anuntul, ai fost ofertata?

Din momentul in care am fost anuntata, am raspuns unor oferte, din pacate, pentru un proiect care imi placea tare mult, un pic cam tarziu... dar nu este timpul pierdut, mai ales ca sunt foarte apreciata de oamenii din domeniu, asta poate fi confirmata si de cei cu care am lucrat atat in Pro TV, cat si in Antena 1 si in TVR.

Nu mai tarziu de sfarsitul lunii incep un proiect tot in televiziune, pe langa acesta voi continua sa fac parte din echipa care organizeaza evenimente culturale in Bucuresti, si anume ArCuB, am un proiect de film in strainatate, un spectacol de teatru si ar mai fi cateva lucruri pe care vreau sa le fac si pana acum m-am plans ca nu am timp...

Ce te vezi facand in continuare?

Ma vad facand foarte multe lucruri, nu ma feresc de munca si imi place foarte mult ceea ce fac, chit ca e in TV sau in afara acestuia. Sunt artista si asta e important, sa iti poti duce arta mai departe.

Ti-a trecut prin cap sa renunti la televiziune?

Mi-a trecut prin cap de fiecare data cand am terminat cate un proiect, doar ca am fost angrenata in proiecte atat de faine incat am revenit.

Ce e mai aproape de tine: teatrul sau televiziunea? Din ce puncte de vedere te implineste fiecare?

Amandoua! Teatrul este prima dragoste, filmul este a doua, iar televiziune le completeaza. Imi place interactiunea cu publicul, fie ca este din fata televizorului, fie ca este de la un metru din fata mea, fie ca este publicul din sala de cinema.

Ce nu stie publicul despre Cristina Cioran? Ce talente ascunse ai?

Imi place foarte mult sa cant si sa scriu. Acestea sunt alte proiecte personale pentru care sper sa am timp.

Am scris o piesa de teatru foarte simpatica, o comedie spumoasa, si de curand am terminat pregatirea unui "one woman show" pe care voi incepe sa il repet cat de curand.

De-a lungul emisiunilor pe care le-ai prezentat, care a fost cel mai dificil invitat?

Nu exista invitati dificili, ci exista invitati care te pot emotiona foarte tare; artisti mari pe care ii respecti foarte mult si trebuie sa fii foarte atent sa nu gresesti ceva sau sa spui ceva nelalocul lui. Pe de alta parte, realele probleme ale oamenilor cu care te poti intalni pe un platou pot genera momente usor dificile, dar orice moment se trece cu demnitate si curaj.

Dintre prezentatorii de pe sticla, cu cine te-ai vedea facand echipa, chiar si la modul utopic?

Nu stiu... ar trebui sa verific sa vad cine mai e pe sticla. Schimbari, schimbari...

Exista vreun subiect pe marginea caruia nu ai putea lega nici doua vorbe?

Cu o buna documentare, pot dezvolta o discutie interesanta cu oricine, cred ca orice subiect poate avea mai multe abordari.

Ti s-a cerut vreodata sa schimbi ceva in ceea ce priveste imaginea? Ce anume?

Schimbarea e buna si eu imbratisez intotdeauna propunerile pertinente. La inceputul fiecarui proiect se cere o schimbare, fie ca e vorba de stilul vestimentar, machiaj coafura, fie ca e vorba de stil de prezentare.

Pentru un proiect teatral am fost rasa in cap, pentru altul a trebuit sa imi schimb coafura, altadata mi s-a cerut sa nu declar ca sunt intr-o relatie sau sa tin ascunse anumite lucruri legate de viata mea personala, care poate erau prea indraznete sau prea cuminti.

Daca ar fi sa le spui ceva "de culise" telespetatorilor, ce ai alege?

As putea sa le spun ca nu oricine este de vanzare si usor de compromis. Sa ii asigur ca se poate sa ai succes si daca esti "curatel", fara fantome in dulap.

Cum este publicul telespectator din Romania? Ai avea ceva sa ii reprosezi?

Publicul din Romania este minunat, este empatic, se implica, raspunde provocarilor, sufera, se bucura, plange, rade si se muleaza dupa ceea ce vede. Am un respect deosebit pentru public. Datorita acestuia, publicului, eu, actrita Cristina Cioran, sunt prezenta de 14 ani atat pe stica, cat si pe scena si in salile de cinema!

Ce nu ai putea sa faci nici de dragul ratingului?

Nu as putea fabrica un scandal de dragul ratingului - este doar unul dintre exemple.

Nu te-ai maritat, desi ai o relatie stabila. Mama ta ce spune referitor la faptul ca inca nu ai verigheta pe deget?

Mama ar vrea sa ma vada maritata si cu copii, este adevarat! Si ma intreaba mai mereu. Nu numai ea, ci toata familia. Ii raspund mereu ca "vedem".

Daca ar fi sa nominalizezi un lucru ce tine de casatorie, de care ti-e teama, care ar fi acela?

Nu imi este teama de ceva din casnicie pentru ca nu stiu de ce anume ar putea sa imi fie teama, nu am trecut prin aceasta experienta. Deocamdata nu ne "insuram" din comoditate. Noi suntem ca si casatoriti.

Dar in general, de ce ti-e teama? E vreun lucru care te te sperie de-a dreptul?

Un clasic spunea: "fereste-te de tine! Iti poti deveni cel mai mare dusman!". Cred ca are dreptate. Si de accidente (mi-e teama - n. red.).

Exista o postura in care nu te vezi deloc?

Ma gandesc intotdeauna la ce pot face, nu la ce nu pot si nu as face. Habar nu am. Vom trai si vom vedea, cu siguranta o sa mai vorbim.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Cristina Cioran pleaca Kanal D, #Cristina Cioran paraeste Kanal D, #Cristina Cioran contract Kanal D, #Cristina Cioran actrita, #Cristina Cioran iubit , #vedete romanesti