Cristina Siscanu, adevarul despre relatia cu Madalin Ionescu. A destramat sau nu un cuplu? Interviu

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 08:45
34003 citiri
Cristina Siscanu, adevarul despre relatia cu Madalin Ionescu. A destramat sau nu un cuplu? Interviu
Foto: Facebook/Kanal D

Despre inceputurile relatiei dintre Cristina Siscanu si sotul sau, Madalin Ionescu, s-au scris pagini multe in tabloide si in termeni adesea deloc elogiosi la adresa celor doi. In multe dintre articole se afirma ca jurnalista a destramat familia actualului partener de viata, care are cu fosta sotie doi copii.

Multa vreme, ei nu au vrut sa comenteze. La ani distanta de la nunta, Cristina Siscanu, fosta prezentatoare a emisiunii "Draga mea prietena", a acceptat sa vorbeasca pentru Ziare.com despre acest subiect, nu pentru a se disculpa, ci pentru a lamuri lucrurile.

Potrivit vedetei de televiziune, vechiul "cuplu nu mai exista" in momentul in care ea si Madalin Ionescu s-au cunoscut. "Cea mai gogonata minciuna scrisa de tabloide este aceea ca ca eu m-as fi bagat intr-o relatie, ca as fi destramat un cuplu", afirma Cristina Siscanu.

Cristina Siscanu - Nu stiu daca Madalin a ramas fara Acces direct sau invers

Insa pentru ca ea si vedeta emisiunii WowBiz, de la Kanal D, nu au spus la momentul respectiv cum stateau lucrurile, li s-a pus o "emblema" cu care au ramas, explica Cristina Siscanu.

Cristina Siscanu, de la Draga mea prietena, despre Solcanu si un interviu cu Basescu Interviu

A fost o vreme cand apareai relativ des in tabloide. Care a fost cea mai gogonata minciuna la adresa ta?

La adresa mea s-au scris foarte multe minciuni, dar nu vreau sa ma justific in vreun fel in legatura cu acestea. Dar, pentru ca ma intrebati, recunosc ca cea mai gogonata minciuna scrisa de tabloide este aceea ca eu m-as fi bagat intr-o relatie, ca as fi destramat un cuplu.

In realitate, "acel cuplu" nu exista in momentul in care eu si Madalin ne-am cunoscut, ci era destramat de multa vreme.

De multe ori presa tabloida ia numai lucrurile de suprafata si la care are acces si poate ca a fost si greseala noastra, a mea si a sotului meu, ca nu am lamurit lucrurile la vremea respectiva, ci am lasat sa treaca foarte mult timp pana sa avem un punct de vedere in acest sens.

Prima impresie conteaza, ca dupa aceea nu mai poti sa schimbi nimic. Ramai cu aceasta "emblema".

Pentru mine si Madalin conteaza ceea ce stiu familiile noastre, copiii pe care noi ii crestem, prietenii nostri. Acest lucru inseamna, pentru noi, mai mult decat orice minciuna gogonata scrisa in tabloide...

Ce nu stie lumea despre Madalin Ionescu?

Madalin, privit pe micul ecran, pare o persoana mai dura, sobra... dar el, in realitate, este foarte sensibil, cald. Madalin a trecut prin niste experiente foarte dureroase din care am invatat si eu.

Multa lume poate nu stie ca Madalin isi creste singur copiii, avand un program de 12 ore/zi la serviciu. Cu toate acestea, el reuseste sa faca fata cu brio statutului de parinte. Este adevarat ca il ajut si eu.

In Romania, sunt putini barbati dedicati si motivati, asa ca el, in ceea ce priveste cresterea copiilor. Sper sa nu se supere alti tatici pe mine...

Cum ti-ai descrie sotul in 5 cuvinte?

Madalin, in cinci cuvinte, este:

Frumos

Pasional

Curajos

Bun

Foarte activ... eu nu pot tine pasul cu el.

Iti mai amintesti ce te-a atras imediat la el?

Da, m-a atras atitudinea. La primul contact vizual cu Madalin, a fost foarte serios. Eu i-am dat "Buna ziua!", iar el, cand mi-a raspuns - parca vad si acum -, nu i s-a miscat niciun muschi al fetei... M-a intrigat asta.

Putin mai tarziu am remarcat ca, sub aceasta "masca", Madalin este o persoana foarte pasionala, temperamentala, in sensul bun al cuvantului, calda.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Cristina Siscanu despartit cuplu, #Cristina Siscanu inceput relatie Madalin Ionescu, #Cristina Siscanu Madalin Ionescu, #Cristna Siscanu sot , #vedete romanesti