Cristina Siscanu, de la Draga mea prietena, despre Solcanu si un interviu cu Basescu Interviu

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 21:08
13513 citiri
Cristina Siscanu, de la Draga mea prietena, despre Solcanu si un interviu cu Basescu Interviu
Foto: Kanal D

Cristina Siscanu, fosta prezentatoare a emisiunii "Draga mea prietena", alaturi de Mircea Solcanu, ia pulsul lumii mondene de la noi de multa vreme. Si-a format si o parere clara despre aceasta, pe care nu se sfieste sa o expuna fatis: "o harababura".

Sustine ca nu s-a pierdut niciodata in fata vreunui invitat, insa recunoaste ca exista cel putin o persoana pe care si-ar fi dorit sa o intervieveze, insa nu a avut ocazia. Este vorba despre presedintele Traian Basescu, legat de care recunoaste ca are multe "curiozitati".

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, si acesta vedeta Kanal D, ne-a spus si care este cel mai emotiv invitat pe care l-a avut in platoul emisiunii, dar si cine a plans in pauza de publicitate.

Cristina Siscanu - Nu stiu daca Madalin a ramas fara Acces direct sau invers

Care ar fi principala diferenta dintre tine si Solcanu si fosta echipa de la "Draga mea prietena"?

Eu am facut parte si din fosta echipa "Draga mea prietena", iar acum ma aflu intr-o alta postura, aceea de coprezentator al emisiunii. Eu si Mircea avem meseria de jurnalisti, am fost reporteri si amandoi avem o experienta indelungata in acest domeniu. Am avut cam acelasi traseu profesional, trecand de la statutul de reporter la cel de prezentator.

Daca ar fi sa caracterizezi succint lumea mondena din Romania, ce ai spune?

O mare harababura!

E vreo vedeta in fata careia crezi ca te-ai pierde? Ti s-a intamplat?

Nu exista. Nu am avut niciodata emotii in vreo aparitie TV sau in fata vreunei vedete pe care am intervievat-o. Este adevarat ca am emotii inaintea fiecarei emisii, pentru ca imi doresc ca totul sa iasa bine, dar sa ma "pierd" in fata vreunei vedete nu mi s-a intamplat.

Cum e Mircea Solcanu in afara platoului?

Cu Mircea rad pana la lacrimi in afara platoului, cu toate ca si in emisiune este foarte haios. Mircea este un personaj cu simtul umorului si foarte inteligent.

De vorba cu Mircea Solcanu despre plecarea din Pro TV, "Draga mea prietena", Dumnezeu si sufletul-pereche Interviu

Pe cine n-ai apucat sa intervievezi si ai vrea?

Am intervievat foarte multe vedete din Romania, din multe domenii... artistic, politic etc. Totusi, nu am apucat sa fac un interviu, si mi-am dorit, cu dl. Traian Basescu si cred ca nici nu il mai prind pana la expirarea mandatului prezindential.

Care ar fi marea curiozitate legata de aceasta?

Curiozitati ar fi multe pentru ca dumnealui a avut o viata tumultuoasa!

Care a fost cel mai emotiv invitat?

Intr-una dintre emisii am avut-o ca invitata in emisiune pe doamna Mioara din "Taraful Mioara si Ionel Barbu din Varbilau". Doamna Mioara este un personaj extraordinar si atunci cand a venit in platoul emisiunii noastre, pentru prima oara, a fost foarte emotionata, emotiva...

Cu toate acestea ne-am inteles de minune pe subiectele mondene puse in discutie in emisie. Pot sa spun ca doamna Mioara a fost cel mai bun comentator monden pe care l-am avut pana acum, in emisiune.

S-a intamplat sa lacrimeze cineva in pauza de reclame? Ne poti spune cine?

Da, s-a intamplat si in direct si in pauza. Este vorba de Roxana (ex-Trident) care, venind in platoul "Draga mea prietena", ne povestea ca nu isi poate vedea fetita, deoarece micuta a ramas la tatal copilului, fostul partener de viata al Roxanei.

Vorbind despre acest subiect, pe Roxana au napadit-o emotiile si lacrimile...

Ati avut tot timpul medici invitati in emisiune. Sincer, ti-ai facut vreun control in urma unei emisiuni?

Cand vin medici la noi in emisiune, imi reamintesc ca trebuie sa merg sa imi fac diferite analize medicale. Cu totii spunem ca mergem "maine"... uite asa trece luna, anul...

Ultimele analize pe care mi le-am facut, dupa venirea unui specialist in emisiune, au fost cele referitoare la minerale si vitamine. Asa am descoperit ca am carente de magneziu si fier, ceea ce imi cauzeaza stari de oboseala.

Nota: Emisiunea "Draga mea prietena", de la Kanal D, va fi scoasa din grila incepand de luni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Cristina Siscanu Draga mea prietena, #Cristina Siscanu vedete, #Cristina Siscanu Mircea Solcanu, #Cristina Siscanu Kanal D, #Cristina Siscanu Traian Basescu, #vedete emotive , #vedete romanesti