Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile 23-28 august 2010

Sambata, 28 August 2010, ora 13:59
3062 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile 23-28 august 2010
Foto: cdn.sheknows

Orice ar face vedetele noastre, reusesc sa tina primele pagini ale tabloidelor. Ca este de bine, ca este de rau, vedetele stau la loc de cinste in ziare si sunt citite "cu sufletul la gura" de cititori. Haideti sa vedem impreuna ce au mai facut in aceasta saptamana.

Fotomodel este, asistenta TV a fost, de celebra nu se mai poate pune problema. Ce mai lipsea din aceasta ecuatie? Un reality show din care sa nu lipseasca scenele de sex. Da, ati citit bine, scene de sex. Despre cine poate fi vorba, daca nu despre frumoasa, dupa cum spun multi, mulatra Laurette? Ai grija draga Laurette sa nu fie prin zona si Stelian Ogica, ca sa nu avem un reality show cu bataie.

Ca este un designer de succes stim, insa ca are si calitati vocale nu prea stiau multi. Ei bine, invitat intr-o emisiune TV, Catalin a interpretat o melodie si chiar a impresionat. Daca va intrebati daca Bote isi schimba cariera, aflati ca ...NU. Ramane acelasi Don Juan autohton si un designer de invidiat.

Cine credeti voi ca vrea sa ajunga vedeta, precum sora sa? Haideti sa va dam cateva indicii despre sora. Este bruneta, se implica in orice scandal monden, danseaza chiar pe pupitrul moderatorului, isi spune intimitatile la TV fara niciun fel de rezerva si a vrut sa cucereasca un barbat plin de bani. Aici v-am cam bagat in ceata, pentru ca majoritatea tinerelor viseaza la acest lucru, nu -i asa? Cine este? Cine este? Ei bine este vorba despre celebra... Magda Ciumac.

Acum a venit randul unei alte membre a familiei: sora Magdei care, in incercarea sa de a deveni celebra, a ales calea mai usora - a inceput sa se dezbrace usor, usor pe Facebook. Nu mai este mult pana cand o sa fie precum sora ei, mai exact, sa nu scapam de ea de la TV. Sa nu uitam ca a fost o perioada in care pe aproape toate posturile apareau Magda Ciumas sau Tarky. Si sa nu uitam si de Nikita, care are locul sau de cinste.

Tragedie mare tragedie. Sanziana Buruiana s-a ingrasat in vacanta. Cum, nu este o tragedie? Ba este, dom'ne. Manechinele trebuie sa aiba mare grija la greutate, mai ales ca Sanziana nu are silicoane si "micutele" Sanzi si Ana si-ar putea modifica formele. Cum care Sanzi si Ana? Bijuteriile modelului. Cum ce bijuterii? Sanii botezati ai fetei.

Voi nu v-ati saturat de Carmen Harra? Probabil ca unii da, in timp ce altii o privesc ca pe globul de cristal al unei vrajitoare, care poate prezice viitorul mai ceva ca Nostradamus. Dupa ce ne-a innebunit cu data marelui cutremur ce va lovi Romania, acum si-a gasit o noua "jucarie". Cat e ziua de mare, doamna Harra isi da cu parerea despre moartea Madalinei Manole, ba sotul este de vina, ba parintii au maltratat-o. Pai daca este atat de buna pe cum sustine, de ce nu i se indeplinesc prezicerile cu privire la Romania? A, da! Era sa uit. Harra spune ca, daca te duci si intrebi in America si intrebi de ea o sa auzi numai vorbe bune si ca tot ceea ce a spus ea s-a intamplat. Concluzia? Pana si prezicerile ne discrimineaza.

"Ce aveti voi mai de pret pe lumea asta?" "Frumustea", ar spune multe dintre domnisoarele ce defileaza pe podium. "Bine, bine, dar cat de frumoase sunteti voi?" "Aaa....". Si raman mute de uimire. Invatasera doar cateva cuvinte. Cam asa au ramas si cateva dintre manechinele noastre, printre care Natalia Mateut si Raluca Potecaru, care au ratat castingul pentru Bonton Fashion Week. Mai lucrati fetelor, mai lucrati, doar aveti o viata inainte... Sau nu?

O veste buna pentru baieti! Marina Dina a ramas din nou singurica, asa ca cine vrea sa o consoleze pe frumoasa blonda trebuie sa se grabeasca, pana nu apare un alt Fat Frumos care sa ii aline durerea cauzata de o noua despartire.

Madalin Voicu s-a pus pe tocat vedete, nu gluma! Dupa ce a zis despre Inna, cantareata ce i-a impresionat pe straini intr-un mod foarte placut, ca "nu este de luat in seama ca solist", a venit randul Blondei lui Bote', bine hai, Bianca Dragusanu, sa intre in gura politicianului. Despre Bianca, Madalin Voicu a zis ca este o persoana, "nu un personaj".

Si daca vedetele de pe meleagurile noastre nu va sunt de ajuns, bucurati-va. Pamela Anderson vine in Romania. Da, ati citi bine. Focoasa blonda vine sa incante privirile romanilor nostri, insa nu gratis. Nu. Ea cere nici mai mult nici mai putin de 100.000 de euro. La celebritatea ei si la cat de bine se vor simti cei care o vor privi, putea sa ceara si mai mult, ca sigur ii primea. Asa ca, Pamela draga, data viitoare poti tinde catre mai mult.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete barfa, #barfa saptamanala, #vedete Romania , #vedete romanesti