Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cu ochii pe vedete - Barfe din culise si rautati scuzabile 6-11 septembrie 2010

Duminica, 12 Septembrie 2010, ora 11:44
2727 citiri
Cu ochii pe vedete - Barfe din culise si rautati scuzabile 6-11 septembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Doua nunti si o logodna intr-o singura saptamana. Fetele au mai pierdut unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Da fetelor. Razvan Fodor s-a casatorit religios cu iubita sa Irina.

Si urmand exemplul colegului Razvan Fodor, Cabral a cerut-o de sotie pe iubita sa si colega de televiziune, Andreea Patrascu. Nu stim cat de mult il iubeste Andreea pe Cabral, insa putem spune ca prezentatorul emisiunii "Povestiri de Noapte" se uita ca la soare la iubita sa.

O alta persoana publica despre care se spune ca s-a casatorit, iar presa a explodat pur si simplu la aflarea vestii, este Gabriela Vranceanu Firea. Se pare ca la noua luni de la inmormantarea primului sot, Gabriela l-a ales pe Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, pentru a fi cel alaturi se care sa imbatraneasca.

Se marita. Ba nu se marita. Ba a primit un inel, dar nu este de logodna. Ba stai ca de fapt va fi o nunta. Ba stai ca nu. De fapt, chiar s-au despartit. Dar stai, ca s-au impacat. Cam asa s-a desfasurat viata Adelinei Pestritu si a iubitului sau Sorin, in ultimele luni. Dar la ideea de casatorie nu renunta Adelina asa usor, mai ales ca a prins si buchetul la nunta unei prietene. Ai grija Sorin si fii cu ochii pe prosoape, daca o sa ajungeti la divort.

Dup ce a facut scandal la emisiunea "Burlacul", dupa ce lesina pe la TV din cauza lui Botezatu si ameninta orice femeie se uita putin la Catalin, Bianca Dragusanu vrea sa fie o femeie serioasa, mai exact sa aiba o viata linistita. Tocmai ea, care in urma cu cateva saptamani "se lauda" prin presa ca numai intr-o singura si a smotocit peste zece colege de liceu.

"Din floare-n floare ca o albinutza vrei sa zbori" sau mai bine spus din emisiune in emisiune vrei sa zbori. De cand nu mai este la Observator, Lucian Mandruta "zboara" de la o emisiune la alta. Dupa cateva editii de "Paine si Circ" la Antena 1, acum Mandruta a ajuns la Antena 2, unde prezinta "Nimic important".

De ce simt unele persoane nevoia sa apara in presa si sa spuna zambind cu gura pana la urechi "Am un nou iubita" sau "Am o noua iubit"?. Foarte bine ca ai, felicitari si o viata plina de bucurii, dar nu este nevoie sa o spui de fiecare data cand se intampla, pentru ca mai tarziu sa te intrebi de ce primesti diferite jignori. Aviz amatorilor.

Cine credeti voi ca paraseste Romania si, in acelasi timp, sotul? Este vorba despre o fatuca, devenita peste noapte sotia unuia dintre cei mai bogati romani sau cel putin asa era pe vremea cand s-au casatorit, iar gurile rele spun ca averea sa scade in fiecare zi. Exact, este vorba despre Monica Columbeanu. Mai nou, "scorpia de la Izvorani", dupa cum a numit-o presa, si-a cumparat un apartament in America. Pai daca Bacaul nu a fost de ea si a venit la Bucuresti, cat timp credeati ca o sa treaca pana Moni avea sa se plicteasca de Romania si de romani. Ca sa nu mai spunem de plictiseala de sot.

Sa mai spuneti voi ca fotomodelele noastre nu stiu sa gateasca. Ca s-ar putea sa iasa ranite din bucatarie este partea a doua, dar intentia conteaza, nu-i asa? Ei bine, frumoasa blonda Marina Dina a incercat sa desfaca o cutie conserve si s-a taiat la deget. Bine, bine, o sa spuneti ca asta nu inseamna ca a gatit, dar totul are un inceput, nu-i asa?

Cu totii stim ca fetele din Romania sunt printre cele mai frumoase din lume, iar acestea fac sa suspine fotbalistii straini care au jucat in Romania, chiar si dupa ce pleaca din tara noastre. Cam asa sta situatia in cazul lui Juan Toja, caruia ii lipsesc romancele, de cand joaca la Aris Salonic.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#barfa mondena, #barfa saptamanala , #vedete romanesti