Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 27 septembrie - 2 octombrie 2010

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 09:25
1477 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 27 septembrie - 2 octombrie 2010
Foto: cdn.sheknows

De ceva vreme nu prea am mai citit nimic despre Monica Columbeanu. Ei bine, acest lucru s-a intamplat pentru ca doamna de la Izvorani a fost plecata si la Paris si la Los Angeles, nu pentru distractie, ci pentru munca.

Mai nou, sotia lui Irinel a devenit model pentru Elite Model. Oare cat mai dureaza pana pleaca de tot si Irinel va ramane singurel? Singurel pentru putin timp, pentru ca sigur va gasi o alta fata dornica de publicitate, insa nu va ajunge doamna Columbeanu pentru ca Moni nu are de gand sa divorteze, ba mai mult, dupa cum declara chiar ea distanta ii apropie si mai mult, desi la revenirea in tara, cand sotul o astepta fericit pe aeroport cu un trandafir in mana, ca un adolescent ce merge la prima intalnire, Monica l-a sarutat prieteneste pe obraz.

Stiti care este cea mai buna alegere din viata Monicai Columbeanu? Cariera? Nu. Copilul? Nu. Este sotul. Desi acum fuge in America, doamna de la Izvorani spune ca cea mai buna alegere din viata ei a fost sotul ei, Irinel Columbeanu. Sincer noi ne gandeam la alt raspuns...

Ei bine, dupa cum spuneam saptamana trecuta s-a rupt lantul de iubire dintre Printul Adrian Cristea si Bianca Dragusanu, insa abia acum s-a aflat motivul. Se pare, ca motivul ar fi faptul ca Printul ar avea o legatura nu doar de amicitie cu Fata Morgana.

Cine zice ca romancele nu sunt muncitoare? Ba sunt si chiar foarte mult, ba chiar sunt dispuse sa faca si sacrificii pentru a reusi sa castige un ban. De exemplu, Alexandra Badescu, fosta Tardea, a castigat in doar trei luni de zile 5.000 de euro, insa este suparata ca a trebuit sa stea trei zile departe de fiica sa.

Cantareata sau fost cantaratea, avand in vedere ca in ultima vreme nu s-a mai auzit nimic de ea din punct de vedere profesional, Cristina Spatar se viseaza actrita. Aceasta spune ca ar vrea sa joace intr-o telenovela sau intr-un serial. Mai de ce nu te apuci mai Cristina sa pui pe hartie propria viata? Ca ai avea un succes nebun.

Veste buna pentru familia Maruta. Catalin si Andra vor fi parinti. Ne bucuram si noi si le uram multa sanatate viitoarei mamici si micutului Maruta.

Dupa ce a ramas fara functia de ministru al Muncii, Mihai Seitan ramane si fara sotie. Eh, poate isi ia viata de la inceput si de data aceasta o sa ii mearga mai bine si pe un post de ministru, asta daca va mai primi unul.

O veste "trista" ne-a "lovit" vineri de dimineata. Nicoleta Luciu a fost depasita in frumusete. Va vine sa credeti? Poate nu, insa este adevarat. Noua Nicoleta Luciu a Romaniei este Adina Barbulescu.

Liviu Varciu a ajuns sa fie cea mai buna rampa de lansare pentru tinerele domnisoare. De exemplu, sa ne indreptam atentia catre Diana Stefanescu, fosta Iguana a lui Varciu. In timpul relatiei cu artistul mai ca nu ii simteai prezenta, insa de cand s-au despartit tabloidele o promoveaza incontinuu, mai ceva ca pe Adelina Pestritu.

Si daca cei de la Playboy nu s-au gandit sa ii faca o oferta, aceasta le bate apropouri, insa, atentie, ca domnisoara nu se vinde ieftin, sub 100.000 de dolari nu ar poza, si nici pentru aceasta nu ar face-o, daca tatal ei nu ar fi de acord.

Ei bine, daca Catalin Botezatu nu are timp de orgii sexuale, se pare ca Anna Lesko are timp pentru sexul in grup si chiar ii plac aceste practici, dupa cum anunta tabloidele. O revista de gen a scris ca, mai mult, Anna ar fi agatat singura o femeie in timpul unei vacante la Monte Carlo si ca ar fi dus-o in camera iubitului sau.

Toti cei care lucreaza in presa ar trebui sa se simta in pericol. In curand o sa apara o noua jurnalista de temut. Este vorba despre o fosta asistenta TV, actual model. Exact, este vorba despre mulatra Laurette. Visul ei este sa devina jurnalist de monden, asta este o alegere buna, avand in vedere ca se invarte in acest cerc si va putea sa ofere publicului exclusivitate dupa exclusivitate.

Un nou botez in lumea buna. Adrian Mutu va fi tata pentru a patra oara, dupa ce presa a anuntat ca sotia sa Consuelo este din nou insarcinata. Le uram si noi sa fie fericiti si sa le traiasca!

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#vedete din Romania, #vedete romanesti , #vedete romanesti