Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 4-9 octombrie 2010

Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 17:14
1736 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 4-9 octombrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Monica Columbeanu s-a saturat de Romania si este foarte convinsa sa plece definitiv din tara si sa se mai intoarca din cand in cand in vacantele fiicei sale. Pai era si cazul de o schimbare, nu-i asa? Fata s-a plictisit la un moment dat de Bacau si a ajuns in Bucuresti, apoi a evoluat catre Izvorani, iar acum nimic nu o mai multumeste si pleaca in America. Aici nu prea mai are ce face, cand nici macar sotul nu se mai arata interesat de ea, din moment ce imparte jacuzzi-ul cu alte femei.

Bianca Dragusanu este urmarita de ghinioane si are pe langa numai si numai "prieteni". Dupa ce in presa au aparut poze cu "Printul" Adrian Cristea, despre care Bianca spune ca au fost date de un amic care trebuia sa ii repare laptopurile, au aparut imediat si poze cu un fost iubit, despre care modelul spune ca ar fi fost facute publice de cea mai buna prietena a sa, Lavinia, cea care ii lua apararea cand a fost ciufulita de Botezatu. Pai de ma Bianca, data viitoare ai grija cu cine te imprietenesti si, de asemenea, ai grija si cum te comporti cu ei.

Dupa ce Botezatu si-a dat cu parerea despre pozele lui Cristea, Bianca a avut grija sa aminteasca mai in gluma mai in serios ca ea detine poze si cu el exact asa cum l-a facut mama lui, gol pusca. Botezatu trebuie sa aiba grija, ba mai mult, invitata in emisiunea "Rai da' Buni", in cadrul careia a fost intrebata ce s-ar fi intamplat, daca Catalin ar fi aparut in astfel de ipostaze, modelul a lasat sa se inteleaga ca producatorii show-ului nu aveau ce sa blureze, mai exact aceasta avea de ales din trei variante, doua care ii faceau o imagine buna lui Botezatu si una care nu prea.

Dupa ce a ales cea de-a treia varianta, ca producatorii nu aveau ce sa blureze, modelul a incercat sa dreaga busuiocul spunand ca de fapt a vrut sa spuna ca fostul sau iubit, Catalin Botezatu, nu ar fi avut cum sa apara in astfel de situatii si de aceea nu avea ce sa blureze.

Dupa ce a aparut prin presa spunand ca o iubeste pe Diana "Iguana" din tot sufletul si ca simte ca este femeia vietii lui, moment de care fata a stiut cum sa profite, Liviu Varciu spune ca s-a saturat de toate "lighionele si iguanele" dornice de afirmare. Mai Liviu, chiar langa tine este o domnisoara care a devenit celebra tocmai pentru ca s-a afisat, certat, divortat de tine, de ea nu te-ai saturat? Sau acum ca este celebra nu se mai pune?

Va era dor de Gabriela Vranceanu Firea? Ei bine, acum aflam noutati, mai exact Florentin Pandele si aleasa inimii sale au treaba momentan, lucraza la o fetita, asa ca ...liniste..lasati oamenii sa isi faca treaba in voie. Shhhhh!

Cand simte ca nu mai este bagata in seama si ca emisiunile sale dispar dupa cate un sezon din cauza audientelor, asta desi ea spune ca are foarte mare succes (da, da, tocmai de aceea niciuna nu rezista mai mult de un an de zile si apoi primeste un alt format), Ilinca Vandici se mai ia de cate o vedeta si uite asa ajunge din nou in centrul atentiei. Pai ce sa faca si ea altceva? De data aceasta, in gura sa, a intrat Adelina Pestritu, despre care spune ca stie doar sa se dezbrace si sa faca scandal.

La randul sau, fosta sotie a lui Varciu si actuala iubita, posibil sotie, tot a lui Liviu a spus despre prezentatoarea de la Antena 2 ca este doar o "pasarica ciripitoare", care are nevoie de promovare pentru noua emisiune (adevarat). Ilinca nu s-a dat deoparte si a continuat spunand ca ea are emisiuni de cativa ani si ca joaca si intr-o telenovela, nu are nevoie de publicitate. Oare?

Nimic nu mai este in tara asta cum a fost, nici macar scandalurile. Cam asa se pare ca este cazul lui Mircea Badea si al lui Serban Huidu, care se ataca ba la radio, ba pe la emisiune, ba pe bloguri, insa cam de ochii lumii si de dragul audientelor, ar spune unii apropiati ai carcotasului. Surse din anturajul lui Huidu spun ca vedeta de la Prima TV a marturisit ca totul ar fi pus la cale de ei pentru a avea parte de cat mai multa atentie si, ca de fapt, ei se inteleg foarte bine.

Ramona Lazuran, fost iepuras Playboy si fosta iubita a lui Mugur Mihaiescu, in drumul sau catre un post de europarlamentar s-a inscris in partidul lui Dan Diaconescu, e la Facultatea de Stiinte Politice si spune ca se invarte in cercuri comune cu liberalul Tudor Chiuariu. Deranjat de aceste declaratii, politicianul a reactionat nu prea bine, acuzand-o ca nu prea stie sa scrie corect in limba romana.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#barfe mondene, #vedete Romania, #vedete romanesti , #vedete romanesti