Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 11-16 octombrie 2010

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 14:17
1583 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 11-16 octombrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Nu se aud clopote de nunta pentru Madalin Ionescu, insa se poate auzi plansul unui copil in curand, avand in vedere ca iubita sa spune ca atunci cand iubesti si esti iubit este normal sa iti doresti un copil. Nu avem multe de spus, in afara de "spor la treaba".

Tot de copil vorbeste si Iulia Vantur. Nu stim daca Marius Moga stie, insa sigur a aflat din presa ca frumoasa blonda de la Pro vrea un copil cu el, dar nu acum, mai tarziu putin.

Va era dor de Iulia Albu? Noua nu, dar uite ca a mai facut ea ceva si este din nou bagata in seama. Ca de cele mai multe ori, Iulia Albu apare in presa in urma unui scandal. De data aceasta, rautatile sotiei lui Mihai Albu s-au indreptat catre una dintre fotomodelele prezente la un show al designerului. Deranjata de faptul ca una dintre fete nu se descurca cu o pereche de incaltaminte, Iulia Albu a tipat si a jignit-o pe fata (nu putem reproduce cuvintele "celebrului" manechin).

Exact cand credeam ca am vazut cam tot cea ce se putea vedea in lumea mondena romaneasca, Iurie Darie si sotia sa vin si ne socheaza cu niste poze. Cei doi au pozat goi, in ciuda varstei inaintate, 81 el si 64 ea. Ba mai mult, spun ca se iubesc atat de mult, incat ar putea sa faca si un film XXX. Totusi. Si daca ne gandeam ca totul se opreste aici, totul ne demonstreaza ca nu. Cei doi au fost de acord sa faca un film sexy! O sa ajungem sa ii multumim lui Dumnezeu ca au acceptat ca filmul sa fie doar sexy.

E cam veche stirea, dar merita mentionata. Ati vazut ultima aparitie de pe piata muzicala romaneasca? Nu, nu ma refer la fetele care apar pe banda rulanta la TV, ci la minunatul Mircea Badea. Da, stim. Prezentatorul ne-a uimit sau chinuit, ar spune unii, cu talentul sau la cantat.

Probabil stia Ilinca Vandici ce va urma cand a atacat-o in ziare pe Adelina Pestritu. In aceasta saptamana presa a scris ca Ciprian Marica, oficial iubitul lui Vandici, i-a trimis cateva SMS-uri Adelinei, in care ii cerea sa iasa impreuna, insa bruneta se tine bine si nu a cedat la avansurile fotbalistului.

Probabil ca Oana Roman s-a cam saturat sa tot o critice lumea prin ziare din cauza greutatii sale si s-a hotarat sa ia atitudine in acest sens. Fiica lui Petre Roman isi va face liposuctie. Noi o felicitam si ii uram bafta in demersul sau.

Un nou scandal a aparut in aceasta saptamana in lumea mondena. De data aceasta protagonistii sunt Mugur Mihaiescu (Garcea) si Laurette. Invitat in emisiunea Agentul VIP de la Antena 2, Garcea a atacat-o dur pe mulatra, spunand ca este doar o "panarama sinistra". La randul sau, Laurette a rabufnit si a facut misto de "chelia" lui Garcea, spunand ca "i-a intrat bretonul in ochi si nu mai vede de cine se ia(...) Panarama e el cu chelia lui".

Daca va intrebati ce mai fac cei de la Hi-Q, aflati ca au declarat razboi pitipoancelor (dupa parerea mea cam toata lumea care vrea sa iasa in fata abordeaza acest subiect, care este deja cam vechi, dar asta este doar parerea mea), celor care se casatoresc si divorteaza in direct la tv si, nu in ultimul rand, celor care iubesc pitipoancele. Iar dupa acest anunt, spun si ca pe 26 octombrie se vor "casatori" in direct. Mie imi suna ca o incercare de promovare, voua nu?

Telenovela Varciu - Pestritu continua. Luni dimineata un tabloid a anuntat ca Liviu si Adelina s-au despartit din nou si ca de aceasta data va fi definitiv. Pai definitiv a fost si data trecuta, mai ales ca atunci s-au certat (putin spus) pe la televiziuni. Ramane de vazut ce se va mai intampla.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#barfa saptamanii, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti