Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 8 - 13 noiembrie 2010

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 15:04
1956 citiri
Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 8 - 13 noiembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Bianca Dragusanu s-a certat cu Ioana Popescu, jurnalista care a facut topul jurnalistilor care au trecut prin patul sau. Simona Sensual a fost data afara din emisiunea "Acces Direct" de catre Simona Gherghe.

Bianca Dragusanu a ajuns la limita rabdarii, si pe buna dreptate. Nu este Bianca cea mai frumoasa sau cea mai desteapta femeie din lume, insa ce-i al ei e al ei. In aceasta saptamana, la putin timp dupa ce Catalin Botezatu a fost implicat intr-un scandal cu Madalin Ionescu, a venit randul Biancai sa fie implicata de voie de nevoie intr-unul.

Mai exact, asistenta lui Capatos a fost facuta "femeia din plastic" de catre o jurnalista, iar la randul sau Bianca a facut-o "femeia din hartie igienica". Domnisoara implicata in scandal este Ioana Popescu, redactor sef la revista SOC (Cum nu ati auzit de ea? Nicio problema. Acum sigur ati auzit), cea care in ultima vreme are drept preocupare principala sa faca topul fobalistilor care i-au trecut prin asternut.

Probabil ca totul s-ar fi terminat cu cateva vorbe grele, insa Bianca a rabufnit, pe buna dreptate, dupa ce cativa jurnalisti s-au prezentat la usa mamei sale si, mintind-o ca ei o plac pe Bianca si ca doresc sa scrie ceva frumos despre ea, au incercat sa afle pana si cele mai intime secrete.

Totul s-a desfasurat foarte frumos, ba chiar mama Biancai i-a servit si ospatat foarte bine. Problema este ca acei jurnalisti au rastalmacit totul si ca de obicei au pus-o pe fosta blonda intr-o lumina proasta. Stim ca pentru tiraj si raiting anumiti jurnalisti si-ar vinde si mama, vorba aceea, insa pana unde poate ajunge aceasta lipsa de bun simt?

Si sa ramanem tot la Bianca, care spune "Il iubesc pe Cristea", insa mama sa este de alta parere. Mama Biancai spune clar ca fiica sa il iubeste pe Catalin Botezatu si ca designerul simte acelasi lucru si ca pana la urma cei doi vor sfarsi impreuna. Pai si Cristea?

Simona Sensual face raiting este clar, nu neaparat ca ar avea ceva bun de spus. Daca nu este un scandal cu o alta fatuca din showbiz si nici o bataie cu Nicu Maharu, cum poate sa apara Simona pe prima pagina? Raspuns? Dupa ce este data afara din emisiune de Simona Gherghe. Da, ati citit bine.

Simona Sensual a venit in emisiune, insa nimeni nu si-a dat seama daca avea sau nu ceva spus concret, insa in momentul in care a inceput sa acuze postul TV ca face materiale paparazzo aranjate si platite, blonda a fost poftita afara din platou de catre prezentatoarea emisiunii. Puteam sa juram ca seara se duce la "Un show pacatos" sa se planga, insa ne-am inselat.

Si cum sa nu iti vina sa plangi cand vezi ca pana si cea mai fericita familie din Romania (cel putin la televizor) nu mai este asa de fericita. Monica Columbeanu nu mai este sigura pe dragostea sotului sau, ba mai mult nici ea macar nu depune un efort foarte mare pentru a-si salva casnicia. Ce sa salveze? Casnicia? A, da....Casnicia....daca ea zice...

Va era dor de Laurette? Sigur ca da. Si ca sa nu suferiti de dorul ei va anuntam ca a facut sex pana la patru dimineata pe masa de bucatarie. Sincer nu era nevoie de atat de multe detalii. Si tot cu ceva legat de sex apare din nou in presa si Mihai Trastariu, care spune ca a facut sex in tufe la Navodari. Sincer de la el ne asteptam sa apara cu altceva in presa.

Trebuie sa recunoasteti ca nu ati fi putut trai fara informatia urmatoare. Stelian Ogica, marele jucator la loto, a avut peste 1.000 de femei. Ei, trebuie sa recunoastem ca asta este o informatie demna de a fi tinuta minte. Sau nu.

Sa nu uitam sa ii felicitam si noi pe Aurelian Temisan si pe Monica Davidescu, care au devenit parinti. Sa va traiasca!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Mos bazil
Mos bazil
rank 5
Mda ......"vedete"....