Cum a vrut ex-"Dezbracatu'" sa inghete apa cu tevi de freon Interviu

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 07:55
5714 citiri
Cum a vrut ex-"Dezbracatu'" sa inghete apa cu tevi de freon Interviu
Foto: Prima TV

Pe Codrut Keghes cu totii il stim drept "Dezbracatu'", de la "Cronica Carcotasilor", dar acum il vom vedea intr-o alta postura. Alaturi de Mihai Gainusa se pregateste de lansarea emisiunii "Cusurgiii" la Prima TV.

Codrut a vorbit pentru Ziare.com despre cum s-a hotarat sa plece de la "Cronica Carcotasilor", dezvaluindu-ne ca nu are niciun fel de regret referitor la asta.

Am mai discutat cu vedeta de televiziune si despre viata sa de dupa divort si ceea ce ii place sa faca alaturi de fiul sau.

Cum a fost ales numele noii emisiuni, "Cusurgiii"?

Am avut mai multe variante pe care le-am analizat si ne-am oprit asupra numelui. Oricum, "Cusurgiii" se aud si la Radio 21 si se vad si la Prima TV, din 22 septembrie.

Cum ati luat decizia sa il urmati pe Mihai Gainusa?

In ultima perioada am avut parte de schimbari majore in viata, asa ca am luat decizia de a face o schimbare si din punct de vedere profesional. Asta am simtit.

Aveti regrete vizavi de plecarea de la Cronica?

Nu am nici un fel de regret. Fiecare dintre noi are libertatea sa-si urmeze drumul. Iar eu asta am facut.

Ati intrat in televiziune dupa participarea la "Banc Show". Cum credeti ca ar fi aratat viata dvs. daca nu faceati acel pas?

Asta trebuie sa-l intrebati pe Dumnezeu. Va las numarul de telefon, il sunati, vorbiti cu Sfantul Petru si va povesteste el.

Stiu ca la un moment dat ati spus ca daca ati scrie o carte s-ar numi "Dezbracatu de succes"? Acum, dupa ceea ce s-a intamplat, s-a schimbat acest lucru?

Da. Cartea ar ramane aceeasi, doar numele s-ar schimba. S-ar numi "Codrut si vrejul de fasole".

Dezbracatu' de la Cronica Carcotasilor confirma ca a divortat

Cum este viata de dupa divort?

Viata dupa divort este una normala, avand in vedere ca lucrurile functioneaza. La fel ca si inainte, incerc sa petrec cat mai mult timp cu fiul meu. Nimic nu este intamplator in viata si nu sunt nici primul, nici ultimul care divorteaza.

Ce va place cel mai mult sa faceti cu fiul dvs.?

Imi place sa fac absolut tot ce ii place lui. In primul rand, facem sport. Mai nou vrem sa ne apucam de enduro, pentru ca este innebunit dupa motociclete.

Ce va emotioneaza pana la lacrimi?

Oamenii bolnavi pe care nu pot sa-i vindec.

Care a fost cea mai mare nebunie facuta in copilarie?

Ca orice copil, am facut multe nebunii care mi-au definit caracterul si personalitatea. Imi amintesc ca, la un moment dat, eram impreuna cu varul meu si am vrut sa dam drumul la apa in bucatarie, sa asteptam sa-i creasca nivelul si apoi sa scoatem tevile de freon de la frigider, sa le bagam in apa si sa inghete. Vazusem asta in desenele animate "Tom si Jerry" si am zis sa incercam si noi. Din fericire, am fost opriti la timp.

Daca v-ati urca in masina cu gandul sa va opriti cand ramaneti fara benzina, unde ati vrea sa vi se termine combustibilul?

In Barcelona.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Codrut Keghes Cusurgiii, #Codrut Keghes MIhai Gainusa, #Codrut Keghes Prima TV , #vedete romanesti