Cum ajunge Romania in presa britanica: Cu Guta care si-a batut iubita gravida la TV

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 18:51
8590 citiri
Cum ajunge Romania in presa britanica: Cu Guta care si-a batut iubita gravida la TV
Foto: Daily Mail

Romania apare in presa britanica intr-un unghi deloc favorabil, reprezentata de... cantaretul de manele Nicolae Guta. Acesta nu este mentionat pentru... valoarea sa artistica, ci dupa ce si-a batut iubita gravida in timpul unei emisiuni de televiziune transmise in direct.

"Acesta este momentul in care 'regele muzicii tiganesti' din Romania si-a atacat iubita insarcitata in timpul unei emisiuni in direct, dupa ce a descoperit ca se culcase cu fiul sau vitreg", se arata in deschiderea unui articol publicat de Daily Mail, bine impanat cu imagini din timpul emisiunii transmise la postul Antena1.

Cantaretul milionar, care este privit ca o legenda in tara sa, a fost socat cand a aflat de intreaga afacere, dezvaluita in timpul show-ului de televiziune, scrie autorul articolului.

Acesta mai relateaza ca despre Guta se spune ca ar avea 10 copii facuti cu 5 femei diferite. In emisiune, el a aparut alaturi de Iulia, iubita sa, Narcisa, fosta partenera, si de fiul ei Nicu.

Atmosfera de familie s-a risipit dupa ce Nicu a dezvaluit ca Iulia ar fi dansat lasciv pentru el. Nicolae Guta s-a infuriat, a sarit din scaun, si-a luat iubita de par si a atacat-o in timp ce camerele de filmat transmiteau in direct.

Romania, in presa britanica: Dracula, folosit pentru a-i face pe tineri sa doneze sange

Femeia a fost trantita in genunchi, dupa care a fost luata la palme, relateaza jurnalistul britanic, prezentand imagini din timpul incidentului. Pana la urma a intervenit un bodyguard care a oprit scandalul.

Nicolae Guta l-a intrebat manios pe fiul sau vitreg daca a avut o aventura cu iubita sa, iar acesta a raspuns afirmativ, ceea ce l-a scos din minti pe cantaretul de manele, care a inceput sa o injure si sa o loveasca pe femeie.

Nicu i-a reamintit lui Guta ca si el a inselat-o pe mama lui. "Iulia m-a placut, mi-a spus sa trec pe la ea si asta a fost. Ce pot sa spun?", a pus el paie pe foc.

Channel 4 intra in mintea unui proxenet roman: Daca o fata arata bine, e un bancomat

Asta s-ar fi intamplat cand Guta, in varsta de 47 de ani, traia cu fosta lui iubita, Flori, care era gravida cu al 11-lea lui copil. Relatia cu ea s-a incheiat in momentul in care el a intalnit-o pe Iulia, cu care a filmat un video sexi care a fost facut public. Flori ar fi facut avort, iar Nicolae Guta a fost devastat, se mai arata in articolul publicat de Daily Mail.

Intreaga afacere sordida a facut astfel deliciul britanicilor care rasfoiesc tabloidul Daily Mail, care avea in 2014 un tiraj mediu de 1,7 milioane de exemplare, la care se adauga alte milioane de cititori online.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Nicolae Guta Daily Mail, #Guta batut iubita gravida , #vedete romanesti