Cum arata partenerii vedetelor din Romania (Galerie foto)

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 08:25
11253 citiri
Cum arata partenerii vedetelor din Romania (Galerie foto)
Foto: Facebook

Succesul vedetelor din Romania este direct proportional cu relatia pe care o au cu fanii lor, iar pentru ca aceasta legatura sa functioneze persoanele publice trebuie sa fie cat mai deschise fata de admiratorii lor.

Asta inseamna inclusiv ca vedetele trebuie ca din cand in cand sa le ofere fanilor detalii despre viata lor personala, inclusiv sa le dezvaluie cum arata oamenii care le sunt mereu alaturi, fie ca sunt soti, sotii, iubite sau iubiti.

De exemplu, Elena Gheorghe are parte de zece ani de sprijinul lui Cornel Ene, cel care intre timp i-a devenit si sot. Cei doi au impreuna un baietel, Nicholas Razvan Ene, care s-a nascut in decembrie 2011.

Mandru de sotia sa, Elena, este si CRBL (Eduard Mihai Andreianu), care si-a cunoscut partenera de viata in timpul emisiunii "Dansez pentru tine". Elena, nascuta in Republica Moldova, este o cunoscuta dansatoare, castigand o multime de concursuri internationale. Cei doi sunt casatoriti din 2008 si au impreuna o fetita, Alessia.

Conteaza varsta? Celebritati care demonstreaza ca nu (Galerie foto)

Fericirea se citeste si pe fata lui Florin Grozea, cunoscut ca fiind membru al formatiei Hi-Q, care s-a destramat acum cateva saptamani. Artistul este casatorit de cativa ani cu Ioana, femeia care l-a cucerit iremediabil. Florin si Ioana au un baietel frumos foc, pe nume Sasha.

O familie mare si fericita este cea a lui Radu Sarbu, care a facut istorie cu formatia O-Zone, alaturi de Dan Balan si Arsenie Todiras. Artistul si sotia sa, Ana, sunt fericitii parinti a doua fetite, Anastasia Dalia si Eva Maria Victoria.

Dana Rogoz, in varsta de 28 de ani, este o femeie implinita. Are un sot, Radu Dragomir, care o iubeste la nebunie, dar si un bebelus dragut. Actrita si sotul sau, Radu, au inceput relatia cand ea avea 19 ani, iar el 37 de ani, iar in 2012 s-au casatorit la Palatul Mogosoaia.

Desi se afla la mii de kilometri de casa, in Australia, Celia are parte numai de momente de fericire alaturi de sotul sau, Ardeli. Bucuria este si mai mare de cateva saptamani, de cand artista a devenit mamica lui Angelo, un inger, dupa cum spune ea mereu.

Dupa o casnicie nereusita cu Sylvia si un divort care l-a facut sa sufere foarte mult Andrei Stefanescu, membru al trupei Alb si Negru, pare ca si-a regasit fericirea in bratele unui model, Antonia.

A.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#soti vedete Romania, #iubite vedete Romania, #sotii vedete Romania , #vedete romanesti