Cum arata vedetele din Romania in costume de baie (Galerie foto)

Sambata, 31 August 2013, ora 09:44
15814 citiri
Cum arata vedetele din Romania in costume de baie (Galerie foto)
Foto: Facebook

Vedetele din Romania sunt admirate, iubite, aplaudate, dar si criticate atunci cand afisaza o imagine care nu le face cinste. De multe ori acest lucru se intampla cand persoanele publice apar in costume de baie.

Ziare.com va prezinta mai multe vedete in costume de baie, una mai mandra de formele sale.

Proaspat divortata Diana Dumitrescu si-a regasit linistea la malul marii. Actrita blonda pare ca si-a revenit total dupa divort si a inceput o noua relatie cu Dan Radulescu, tot actor.

De fiecare data cand se afisaza cu ceva mai multa piele la vedere, Carmen Bruma este asaltata de complimente. Toti ii spun ca este foarte frumoasa, in timp ce altii merg chiar mai departe, cerandu-i sfaturi in materie de nutritie.

Ce costume de baie mai poarta vedetele din Romania (Galerie foto)

Dupa luni de concerte, Giulia s-a rasfatat intr-o vacanta pe insula greceasca Mykonos. Cantareata si-a incantat prietenii virtuali cu o fotografie in care apare iesind din apa ireal de limpede.

Adelina Pestritu starneste imaginatia barbatilor chiar si atunci cand nu apare in imagini realizate in mod profesional. Viitoarea coprezentatoare a emisiunii "Wowbiz" le-a aratat fanilor sai cum se distreaza atunci cand se duce sa inoate.

O alta prezenta incantatoare a lumii mondene din Romania este Gina Pistol. Nu v-o prezentam insa pe nisipul de la mare, ci in timp ce se distreaza la o piscina.

Vedetele autohtone la plaja - cum arata in costume de baie (Galerie foto)

Fosta asistenta TV si actuala prezentatoare a emisiunii "Bingo Metropolis", Daniela Crudu se distreaza tot timpul, dar mai ales atunci cand se afla cu prietenii la piscina. Fotografia postata de iubita fotbalistului Mihai Costea pe Facebook a atras o multime de critici, multi aratandu-se ingrijorati si spunandu-i ca este foarte slaba.

Candva ocupa primele pagini ale tabloidelor, insa in ultima vreme este o prezenta destul de timida la evenimentele mondene. Vorbim despre Marina Dina, fosta asistenta TV a emisiunii "Rai da' Buni", prezentata de Mihai Morar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#vedete Romania costume baie, #vedete Romania plaja, #vedete costume baie, #vedete Romania bikini poze , #vedete romanesti