Cum aratau vedetele din Romania in copilarie V (Galerie foto)

Luni, 26 August 2013, ora 12:27
5364 citiri
Cum aratau vedetele din Romania in copilarie V (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala

Vedetele din Romania ne-au obisnuit de-a lungul anilor cu aparitii impecabile si fotografii perfecte. Insa si ele au avut o copilarie sau o adolescenta, iar felul in care aratau in acele vremuri e in stare, adesea, sa surprinda.

Ziare.com va prezinta cateva fotografii de pe vremea cand persoanele publice din Romania erau copii, adolescenti sau abia deveniti maturi.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie I (Galerie foto)

Acum este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania, iar in topurile celor mai frumoase romance se claseaza mereu pe podium. Este vorba despre Antonia, artista care a copilarit in America, dar care a cunoscut succesul in tara noastra. Si in primii ani de viata artista era mereu cu zambetul pe buze.

La fel de cunoscut si admirat este si Dorian Popa, membru al formatiei Lala Band si actor in productiile Media Pro. Tanarul artist a fost ales, in urma unui sondaj realizat de Ziare.com, drept cel mai sexy cantaret din Romania.

Dorian Popa, cel mai sexy cantaret din Romania - sondaj

In prezent se bate pentru audiente, iar cand era copil se lupta pentru o... coronita. Si dupa cum vedem, castiga. Este vorba despre Catalin Maruta, realizatorul emisiunii "Happy Hour" si sotul cantaretei Andra.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie III (Galerie foto)

Trecem la un alt prezentator de televiziune din acelasi trust, insa de la un alt post de televiziune. Mai jos il putem admira in adolescenta pe Mircea Solcanu, jumatatea alba a emisiunii "Povestiri de Noapte".

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie IV (Galerie foto)

In copilarie era sportiva si asa a ramas si in prezent. Doar ca acum este si foarte atenta la ceea ce mananca, in dorinta de a-si pastra naturaletea si frumusetea cat mai mult timp. Vorbim despre actrita Ioana Ginghina.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie II (Galerie foto)

Bebelusul de mai jos a ajuns unul dintre cei mai apreciati compozitori din tara. Daca nu ati ghicit, va spunem ca este Marius Teicu, care a fost si solist vocal, instrumentist, orchestrator, dirijor si profesor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#vedete poze copilarie, #vedete Romania copilarie, #vedete copilarie fotografii, #poze persoane publice Romania copilarie , #vedete romanesti