Cum aratau vedetele din Romania in copilarie VI (Galerie foto)

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 07:13
7658 citiri
Cum aratau vedetele din Romania in copilarie VI (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala

Vedetele din Romania ne-au obisnuit de-a lungul anilor cu aparitii impecabile si fotografii perfecte. Insa si persoanele publice au avut o copilarie sau o adolescenta, iar felul in care aratau in acele vremuri adesea ne surprinde sau ne amuza.

Ziare.comva prezinta cateva fotografii din tineretea vedetelor autohtone.

De ani buni ne incanta cu vocea sa unica. Vorbim despre Loredana Groza si va aratam o poza de pe vremea cand artista nu stia ca o sa ajunga o persoana atat de iubita in Romania si nu numai. De-a lungul anilor, cu totii am ascultat melodiile ei pornind de la "Buna seara, iubito" si pana la "Apa" sau "Lele".

Continuam tot cu un artist, dar mai tanar. Pe cand avea doar cativa anisori, Matteo nu banuia ca viata il va face celebru.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie III (Galerie foto)

Ei bine, anii treceau si micutul Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin Vasiliu, caci acesta este numele sau real, a inceput sa prinda gustul lumii artistice. A urmat o relatie cu Delia Matache si de aici pana celebritate nu a mai fost decat un pas.

Copilul de mai jos este in prezent o doamna a politicii romanesti si are o relatie tot cu un politician. Vorbim despre Oana Mizil, cea care a fost casatorita cu Jamil Tohme si care acum formeaza un cuplu cu Marian Vanghelie.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie IV (Galerie foto)

Au ocupat primele pagini ale ziarelor mondene dupa ce au anuntat ca formeaza un cuplu, chiar daca sunt surori. Vorbim despre fetele din trupa Roller Sis, Lisa si Isa, insa va aratam o fotografie de pe vremea cand cele doua inca se rugau de Mos Craciun sa le aduca cadourile mult visate.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie II (Galerie foto)

Coditele le-au ramas, insa cele doua ajuns doua tinere dornice de succes. Totusi, dupa scandalul pe care l-au provocat, cele doua au anuntat ca toata miscarea a fost doar pentru promovare, dar si ca pleaca din Romania, deoarece sunt dezamagite de ceea ce se intampla aici.

Una dintre emisiunile copilariei noastre a fost "Abracadabra", in cadrul careia magicianul Marian Ralea si o trupa de copii haiosi ne faceau zilele mai frumoase. Va mai amintiti cum aratau Dana Rogoz sau Ducu Ion pe vremea aceea? In poza se afla si Michaela Niculescu, cunoscuta publicului drept Mica, tanara care a murit in luna martie 2013. Ea a incetat din viata la varsta de 31 de ani din cauza cirozei hepatice.

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie V (Galerie foto)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#copilarie vedete romania, #vedete copilarie poze, #vedete copilarie fotografii, #celebritati Romania poze copilarie , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Macar una trebuia starpita de mica... Ghiciti care?