Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Mihai Gainusa: o amintire cu Toni Tecuceanu

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 12:30
2331 citiri
Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Mihai Gainusa: o amintire cu Toni Tecuceanu
Foto: zodiac-travel.ro

Cand auziti de Sarbatorile de iarna, la ce va ganditi prima data? La cadouri si carnati de porc sau la familie, colinde si miros de brad? Ziare.com si-a propus sa afle ce este si ce ar trebui sa fie, de fapt, spiritul Craciunului.

Mihai Gainusa crede ca sarbatoarea Craciunului reprezinta un prilej de bucurie pentru toata lumea, doar ca aceasta multumire sufleteasca se manifesta in mod diferit.

"Sarbatoarea Craciunului e un prilej de bucurie pentru toata lumea. Comerciantii isi maximizeaza profitul in aceste zile, dupa ce ne-au asasinat cu globurile si beteala pe rafturi inca din august. Pe de alta parte, populatia e bucuroasa ca a cumparat toate lucrurile inutile care o sa zaca 11 luni intr-o debara.

Mai sunt bucurosi copiii de la casele de orfani, ca primesc dulciuri care sa-i tina tot anul urmator, an in care nimeni nu se gandeste sa treaca pe la ei, fara camere de luat vederi. In rest, colinde!", a declarat Mihai Gainusa pentru Ziare.com.

Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Mihai Traistariu

Mihai se numara printre cei care cred ca traditiile, asa cum erau pe vremuri, nu mai pot fi pastrate si nu numai din cauza erei moderne.

"Pentru copii e prea periculos sa mai mearga neinsotiti din usa in usa, ca sa colinde. Cei cu plugusorul sau sorcova sunt, in majoritate, tigani de la periferie, care nu stiu bine versurile si vor doar bani. Singura educatie pentru copii in privinta traditiilor adevarate se poate face in familie, dar cine mai are timp de asa ceva?", a adaugat prezentatorul "Cronicii Carcotasilor".

Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Horia Moculescu

Si pentru ca in perioada Craciunului este o nebunie in magazine, vedeta TV prefera sa faca dinainte cumparaturile. "Cel mai mult imi place sa ofer carti. Gadgeturile ma depasesc", a continuat Mihai, care a precizat ca intotdeauna petrece sarbatorile in familie.

"Am trait experienta unor sarbatori in strainatate, dar n-au nicio legatura cu ceea ce simtim acasa, in familie si printre prieteni", ne-a mai spus acesta.

Intrebat despre un moment special legat de Craciun, Mihai Gainusa ne-a vorbit despre ceea ce s-a intamplat in urma cu doi ani, cand fostul lor coleg Toni Tecuceanu, actorul care a murit din cauza gripei porcine, a venit la ei imbracat in Mos Craciun. "Din pacate nu e o poveste cu final fericit", a adaugat Gainusa.

Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Calin Goia (Voltaj)

Si pentru ca viata unei persoane publice este plina de evenimente, Mihai isi doreste sa primeasca de Craciun putin somn, dar si ceva special.

"Si daca se poate, baiatul meu, Andrei, care a inceput sa mearga, sa nu mai cada asa des", a subliniat Mihai, care vrea de la anul care vine "Sanatate. E mai buna dintre toate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mihai Gainusa Craciun, #Mihai Gainusa Cronica Carcotasilor, #Mihai Gainusa carti, #Mihai Gainusa vedeta , #vedete romanesti