Cum se pregateste Laura Cosoi pentru pantalonii scurti

Marti, 25 Februarie 2014, ora 12:50
4934 citiri
Cum se pregateste Laura Cosoi pentru pantalonii scurti
Foto: Pro TV

E clar ca vedetele au niste secrete care le ajuta sa ramana in forma. Daca nu apeleaza la bisturiu si nu stau toata ziua la sala, atunci e vorba de dieta.

Trece Laura Cosoi proba costumului de baie? (Galerie foto)

In cazul Laurei Cosoi, secretul sta in sucurile vitaminizante pe care si le face acasa. Generoasa, actrita a impartasit si fanelor sale retetele pe blog, mentionand ca in aceasta perioada si ea se pregateste "intens" pentru momentul in care va imbraca pantalonii scurti.

Laura Cosoi, sexy pana in maduva oaselor (Galerie foto)

E vorba despre sucuri proaspete de legume si fructe pe care si le prepara in fiecare dimineata folosind storcatorul si blenderul si pe care le savureaza cu 30 de minute inainte de micul dejun. Desi admite ca iarna uita de acest obicei, sfatuieste pe toata lumea sa le incerce, pentru ca "energizeaza instantaneu".

Energizeaza-te instantaneu!

Un astfel de exemplu este sucul obtinut din doua pere, doua tulpini de telina, 25 ml de apa, zeama de la jumatate de lamaie si un castravete.

Un alt suc vitaminizant se obtine din patru tulpini de telina, un castravete, doua mere, un pumn de spanac, zeama de la jumatate de lamaie si o bucatica de ghimbir. Se dau prin storcator telina, ghimbirul si merele (curatate de cotor) si apoi se toarna compozitia in blender impreuna cu castravetele decojit si taiat in bucatele, spanacul si sucul de lamaie. Efectul e garantat!

Folosindu-se doar storcatorul de fructe, se poate obtine un suc din trei morcovi, doua mere si trei felii de ghimbir proaspat.

O alta reteta de suc energizant presupune patru rosii mici, omniprezentul castravete, trei tulpini de telina, trei - patru fire de patrunjel verde, zeama de la jumatate de lamaie si doi morcovi.

Se trec radacinoasele prin storcatorul de fructe, se amesteca toata compozitia in blender, impreuna cu rosiile, patrunjelul, ardeiul si castravetele (decojit), dupa care se pun si doua cuburi de gheata, daca sucul e prea gros. Se mai poate adauga si apa pe langa sucul de lamaie.

Un alt suc vitaminizant recomandat de Laura Cosoi consta in doua mere, una - doua pere, doua kiwi si o bucatica de ghimbir.

Cu Laura Cosoi despre MasterChef, diete, rolul perfect si nudul de langa sushi - Interviu

Raspunzand unei fane pe blogul sau, vedeta marturiseste ca nu inlocuieste in niciun caz mesele cu aceste sucuri.

A.S.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Laura Cosoi silueta, #Laura Cosoi cura slabire, #Laura Cosoi sucuri energizante, #Laura Cosoi sucuri vitaminizante, #Laura Cosoi retete sucuri acasa , #vedete romanesti