Dan Negru, despre lipsa vedetelor de televiziune sub 30 de ani din Romania

Luni, 26 August 2013, ora 14:34
1310 citiri
Dan Negru, despre lipsa vedetelor de televiziune sub 30 de ani din Romania
Foto: Facebook/Dan Negru

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a atacat pe o retea de socializare un subiect delicat, cel al lipsei vedetelor TV romanesti sub 30 de ani. In opinia acestuia, vedetele TV de acum 10 ani si mai bine sunt cele care "raspund" de audiente si in prezent, niciun nume nou de celebritate in devenire, cu varsta de pana la 30 de ani, nemaiimpunandu-se in acest interval de timp.

"La 25 de ani Raduleasca era vedeta de televiziune, la 23 de ani Andreea Esca era principala vedeta a Pro-ului, la 25 de ani Andreea Marin era nr 1 in TVR cu Surprize-Surprize, Mircea Badea, la 23 de ani facea deja celebrul matinal TV cu Teo, care avea 26 de ani pe atunci, Brenciu era star la TVR la 22 de ani", scrie Dan Negru pe Facebook.

"Azi televizunea din Romania NU are NICI macar o potentiala vedeta de pana in 30 de ani! Cei enumerati mai sus sunt cei care si azi tin programele televizunilor", scrie omul de televiziune, el insusi un veteran al acestei industrii.

Pentru acest fenomen, Dan Negru se invinovateste chiar pe sine, explicand: "O parte din vina o avem si noi, poate. Eu, cel putin, n-am tras niciun pusti dupa mine caruia sa-i impartasesc sfaturile pe care mi le dadea Lazarov...", admite el.

Totusi, recunoaste ca situatia in Romania e un pic diferita de cea din alte tari, unde piata divertismentului TV nu e la pubertate. "Stiu, in lumea buna a televizunii, marii moderatori sunt sariti de 40, de la Carlo Conti la Stephan Raab sau Letterman, dupa cum stiu povestea cum ca varsta e o stare de spirit. Eu am intalnit destui batrani de 20 de ani si multi tineri de 60...", afirma pe reteaua de socializare Dan Negru.

Omul de televiziune isi incheie postarea intrebandu-si fanii de pe Facebook: "Totusi, stiti vreun moderator TV care sa insemne ceva, cu varsta intre 20 si 30 de ani, asa cum candva erau Raduleasca, Brenciu, Marin, Teo?". Daca cei mai multi ii impartasesc punctul de vedere, un internaut ii aminteste insa ca exista si Razvan si Dani, cu matinalul lor, aparuti in perioada mentionata, chiar daca sunt putin trecuti de 30 de ani.

A.S.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Dan Negru vedete Romania 30 ani, #Dan Negru vedete TV Romania, #Dan Negru vedete posturi TV , #vedete romanesti