Dan Negru: La intrebarea asta n-am sa raspund

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 12:26
3543 citiri
Dan Negru: La intrebarea asta n-am sa raspund
Foto: Facebook/Dan Negru - Oficial

Dan Negru si-a provocat, marti seara, fanii de pe o retea de socializare sa raspunda in locul sau la o intrebare adresata de o jurnalista.

"Sunt intrebat intr-un interviu: 'De ce crezi ca 'produsele' Pro nu mai au succes in afara ProTv-ului, cu toti cei plecati la diferite televiziuni de-a lungul anilor?'...I-am spus jurnalistei ca la intrebarea asta n-am sa raspund si ca voi astepta raspunsuri aici", a scris pe Facebook Dan Negru.

Prezentatorul de la Antena 1 a precizat ca raspunsurile fanilor sai se vor regasi in interviul acordat de el.

Astfel, prietenii virtuali ai vedetei de televiziune s-au intrecut in explicatii.

"Am crezut ca cei trei chefi de la Master Chef Pro, odata plecati, vor rupe norii, dar aseara (luni seara - n.red.) am putut viziona doar cinci secunde din emisiunea lor de pe Antena. Prea mult zgomot pentru nimic, in schimb m-am uitat cu placere la cei trei chefi de pe Pro. Diferenta exista, dar nu multi o vad", a notat cineva.

Nunta cu sute de invitati? Nici gand: Prezentatorul TV atipic

O admiratoare a lui Dan Negru considera ca niciun produs media nu a mai avut succes dupa ce a fost "scos" din mediul in care s-a consacrat.

"Pro-ul a fost o industrie media atat timp cat a avut un manager de elita, pe Adrian Sarbu. Dupa ce acesta s-a retras, tot imperiul acesta s-a prabusit. Pentru ca Sarbu nu facea rabat de la calitate, nu s-a zgarcit niciodata la bani, a adus cele mai bune productii, cei mai buni oameni si, mai mult decat atat, vedetele Pro au beneficiat de o echipa de PR care stia cum sa le protejeze interesele.

Antenele au luat cei mai buni oameni de la Pro, dar nu vor putea niciodata sa le confere aceeasi valoare, aceeasi stralucire. Parerea mea...", a adaugat o alta persoana.

A.G.

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#Dan Negru vedete Pro TV, #Dan Negru emisiuni, #Dan Negru Antena 1 , #vedete romanesti