Dana Nalbaru a rabufnit: Lasa-i sa-si deschida gurile murdare!

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 16:13
3889 citiri
Dana Nalbaru a rabufnit: Lasa-i sa-si deschida gurile murdare!
Foto: Facebook/Dana Nalbaru

Dana Nalbaru a rabufnit, marti, si a facut cateva declaratii care ii vor lasa pe multi fara cuvinte.

"Uneori iti vine sa strigi pana la cer si sa ceri sa ti se faca dreptate, nu-i asa? Cand ti se intampla sa vrei sa stie toti adevarul, pentru ca uneori obosesti sa lasi de la tine, cand simti ca nu mai poti suporta nedreptatea, cand vrei sa faci cunoscuta lumii intreaga poveste, cand iti vine sa faci rau pentru ca esti prea ranit, AMINTESTE-TI: Tu nu esti ca ei! (...)

Lasa-i... lasa-i sa-si faca jocul. Lasa-i sa adune laurii. Lasa-i sa-si deschida gurile murdare de cuvinte ce pornesc din minti si suflete mici. Fiecare va fi judecat in dreptul lui, nu va merge nimeni de mana cu tine la judecata si nimeni nu va plati in locul tau. Intelege adevarul acesta si vei fi fericit!", a scris Dana Nalbaru pe blogul sau.

Artista mai spune ca dreptatea se face in Ceruri si ii indeamna pe cei care o citesc sa nu se razbune atunci cand sunt loviti.

Cati bani primesc Florin Grozea si Dana Nalbaru de la TVR: Imi e rusine sa spun!

"Gandeste-te: te va face riposta sa te simti mai bine? Raul pe care l-ai putea genera printr-o razbunare te-ar ajuta sa fii mandru de tine? Sa dormi mai linistit noaptea? Crezi ca umbrele faptelor tale (oricum ar fi ele: de intuneric sau lumina) nu te vor ajunge din urma?", a adaugat ea.

Cantareata nu precizeaza daca supararea i se trage de la disputa care a avut loc, luni, intre Elena Basescu si Mihai Sturzu.

Fiica presedintelui l-a acuzat pe presedintele TSD ca ar urma sa primeasca 140.000 de euro de la TVR pentru emisiunea "In Tara Minunilor". La randul sau, Sturzu a precizat ca nu are niciun contract si ca merge in respectiva emisiune doar ca invitat, iar colegii sai castiga extrem de putin de la Televiziunea Romana.

A.G.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Dana Nalbaru emisiune, #Dana Nalbaru TVR, #Dana Nalbaru bani TVR, #Dana Nalbaru salariu TVR , #vedete romanesti