Dana Rogoz, poze din adolescenta - fusta (mult prea) scurta, check! Burta goala, check!

Luni, 30 Martie 2015, ora 13:57
17948 citiri
Dana Rogoz, poze din adolescenta - fusta (mult prea) scurta, check! Burta goala, check!
Foto: Site oficial Dana Rogoz

Cei care au prins inceputul anilor 2000 in adolescenta isi amintesc de blugii cu talie extrem de joasa, de bluzele ce lasau buricul la vedere, de topurile corset sau de adidasii cu talpa groasa. Si Dana Rogoz isi aminteste de toate aceste tendinte pe care ea insasi le-a "bifat".

De unele dintre ele sustine ca nu e deloc mandra, insa chiar si asa le-a aratat fanilor, ca pe niste ciudatenii din alte vremuri.

"Va aduceti aminte moda anilor 2000? Cate poze cu voi din perioada aceea ati vrea sa ramana ascunse pentru totdeauna? Recunoasteti ca de fiecare data cand fix acele poze reapar pe vreun cont de Facebook al vreunui coleg nostalgic, va trec fiori...", scrie pe blog Dana Rogoz.

Actrita admite ca si acum e cuprinsa de un fior atunci cand vede o pereche de "cizme cu toc micut foarte ascutite", asa cum se purtau atunci. "Sunt amintirile anilor 2000 cand (eu cel putin) tocmai incepeam sa-mi cumpar haine singura si sa descopar ce-mi place. In fine, mai degraba descopeream ce placea tuturor, pentru ca existau foarte putine firme pentru intreaga generatie".

Asa se face ca in acele vremuri - cand Dana Rogoz era la liceu - in voga erau "jeansii cu talia (extra-super-mega) joasa", "atat de joasa, ca nu te puteai apleca sa iei ceva de pe jos sau nu puteai sta prea bine in banca fara sa descoperi mai mult decat era cazul tuturor colegilor", isi aminteste vedeta.

"Tata comenta destul de mult si am auzit toata adolescent cum voi raci la rinichi daca ii mai port! Obligatoriu purtate cu un tricou daca nu ca al lui Britney (ca totusi nu-ti puteai arata buricul la scoala) doar usor mai lung, suficient cat sa se vada pielea abdomenului si chiar putin sa se ghiceasca din linia lenjeriei intime. Ca doar altfel degeaba era talia aia asa joasa!", sustine Dana Rogoz.

Dana Rogoz, aproape goala si neretusata: M-am saturat de atata "perfectiune" (Galerie foto)

Actrita isi aminteste si de coditele prinse cu "fluturasi" spre crestet, precum gemenele din trupa Indiggo, cravata la orice, fusta foarte scurta de blugi, topul corset "prea stramt si prea scurt"... "Acum ca ma gandesc, e un miracol, intr-adevar, ca nu ne petreceam iernile la pat, cu febra...", admite acum Dana Rogoz, mama de baiat.

"Acum ca ma gandesc, am crescut in deceniul extremelor! Iar acum, desi nu mi-e usor, va arat cateva poze cu mine din acea perioada cool: fusta (mult prea) scurta CHECK, burta goala CHECK, basca CHECK, corset CHECK... ", scrie fosta vedeta din "La Bloc". "Hai ca va las sa radeti...", isi incheie ea micul periplu in vremurile si trendurile adolescentei sale.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Dana Rogoz poze adolescenta, #Dana Rogoz moda 2000, #moda 2000 poze, #Dana Rogoz poze vechi sexy , #vedete romanesti