Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dana Savuica - vezi ce sfaturi are pentru tinerele casatorite - Interviu

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 08:51
5261 citiri
Dana Savuica - vezi ce sfaturi are pentru tinerele casatorite - Interviu
Foto: Dana Savuica

Dana Savuica a vorbit intr-un interviu acordat Ziare.com despre cum reuseste sa aiba o cariera de succes, dar si o familie fericita si o relatie atat de buna cu fiica sa, Julie.

In cadrul interviului, Dana a oferit un sfat si tinerelor femei casatorite, mentionand ca pentru a-si face sotul sa ramana interesat de persoana sa o tanara care abia a devenit femeie maritata trebuie sa fie mereu cocheta, cu zambetul pe buze si sa ii creeze sotului o oaza de desfatare, nu o inchisoare.

De asemenea, Dana ne-a mai spus ca pentru ca o casatorie sa dureze cat mai mult, este important ca cei doi soti sa nu uite ce i-a atras la inceput.

Sa vorbim putin despre viata personala. Care este secretul unei casatorii de success?

Dragoste=Libertate

Ce ar trebui sa faca o tanara casatorita pentru a-si mentine sotul interesat de persoana ei pentru cat mai mult timp?

Sa nu uite ce i-a atras la prima vedere, sa nu uite ca imaginea conteaza si ca barbatul are fantezii vizuale, asa ca femeia trebuie tot timpul sa fie cocheta si cu zambetul pe buze, sa stie sa rada, sa fie easy-going, sa-i creeze lui o oaza de liniste si de desfatare si nu o inchisoare.

Aveti o cariera de success, un sot si un copil. Cum reusiti sa le impartiti pe toate?

Pentru ca am sprijinul familiei 100%.

Ce sfat le-ati da femeilor care nu pot face fata, in acelasi timp, carierei, sotului si copilului?

Sa isi trasese prioritatile in viata.

Va doriti sa faceti ceva special si inca nu ati reusit sa faceti?

Imi doresc multe, dar nu fac chiar orice lucru care ar putea dauna echilibrului meu din familie.

Stim ca in perioada urmatoare veti lansa un parfum. Cum v-a venit ideea?

Am urmarit succesul primelor doua parfumuri lansate de catre compania D&P Perfum, sub numele unor vedete autohtone. Am negociat un parteneriat cu aceasta companie, care are 51 de magazine in tara, cu precadere in mall-uri, si am stabilit un contract pe 10 ani in care eu voi avea propriul parfum comercializat prin sistemul lor de distributie. Tot ei sunt si producatorii.

Este o strategie de marketing ca sa-ti dezvolti un business pe numele propriu, asa cum este o reteta de succes si pentru vedetele internatioanle. Este un trend pe care l-a initiat aceasta companie de parfumuri si care aduce profitabilitate si multa expunere.

Va ganditi la aceasta lansare ca la o placere personala sau ca la o afacere?

Este si o placere intrucat, daca nu crezi in proiect, nu poate sa iasa bine. Este si o afacere care poate fi interesanta, daca este administrata corect si promovata bine.

Cum se va numi parfumul?

Challenge by Dana Savuica.

Pregatiti o lansare speciala?

Pe 26 si 27 februarie voi fi prezenta in sase mall-uri din Bucuresti, voi lansa parfumul prin aparitia mea la magazinele D&P, un moment artistic pregatiti cu trupa de blonde rusoaice The Hot Diamonds, cu melodia "Try IT": adica "Incearca-l", vom face un mic divertisment in care pasiunea, femeile blonde si mirosul exotic al parfumului va ispiti lumea sa se apropie si sa incerce parfumul meu. Pentru primii trei clienti ofer la cumpararea parfumului de 100ml, parfumul pentru poseta, cadou.

Dumneavoastra sunteti imaginea parfumului sau ati ales pe altcineva?

Daca parfumul imi poarta numele, automat trebuie sa fie imaginea mea, nu? Am facut o sedinta foto speciala, imbracata intr-o rochie rosie, ca sa simbolizeze rosul de pe ambalajul parfumului meu, culoarea pasiunii. Rochia este Dia Vynne, de la un showroom exclusivist care aduce rochii de ocazie direct de la Los Angeles din magazinele unde vedetele internationale aleg ce sa poarte pe covorul rosu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dana Savuica parfum, #Dana Savuica , #vedete romanesti