De ce e vanat Liviu Varciu: E enigma vietii mele - Bogat nu sunt. Nu ma consider frumos Interviu

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 08:03
8275 citiri
De ce e vanat Liviu Varciu: E enigma vietii mele - Bogat nu sunt. Nu ma consider frumos Interviu
Foto: Facebook/Liviu Varciu

Liviu Varciu e un barbat foarte ocupat. De luni, 28 iulie, acesta va prezenta, alaturi de Ilinca Vandici, o emisiune la Kanal D.

Ilinca Vandici si Liviu Varciu, in sfarsit un cuplu, dar nu cum te-ai astepta

Despre aceasta, dar si despre viata sa personala, Liviu Varciu ne-a povestit intr-un interviu Ziare.com. Ne-a dezvaluit ca nu se considera un barbat frumos si nici bogat, cu atat mai putin celebru, asa ca nu stie nici el motivul pentru care femeile il vaneaza.

Se descrie ca fiind "sensibil, credul si prost de bun" si este de parere ca in dragoste nu exista sacrificii, ci pur si simplu lucruri pe care le faci pentru ca asa simti.

Ilinca Vandici: Sunt o feminista convinsa! Mesaj pentru barbatii de azi Interviu

In ce relatii esti in prezent cu Ilinca?

Eu si cu Ilinca suntem colegi de platou, prieteni. Incepand cu 28 iulie voi prezenta cu Ilinca Vandici emisiunea "O iubire de-o vara", care se va difuza in direct, de luni pana vineri, de la 22.15, la Kanal D, de la piscina Aqua Garden Militari Residence. Este o experienta pe care o astept cu mare nerabdare.

Cum ai descrie-o pe Ilinca in cateva cuvinte? Ce nu se vede pe micul ecran?

Ilinca Vandici este o persoana sensibila, o profesionista, cu un simt al umorului extraordinar.

Ce aduce nou emisiunea? Care ar fi argumentul forte care sa ne aduca in fata televizoarelor?

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 22.15, vom incinge noptile cu show-ul "O iubire de-o vara". Este o emisiune fresh, dinamica, cu multa distractie si amuzament, transmisa in direct de la piscina. Impreuna cu Ilinca Vandici va vom racori serile calduroase de vara cu o portie zdravana de buna dispozitie.

Esti unul dintre barbatii vanati din Romania. Sa fie doar din cauza celebritatii? Ce crezi ca le atrage pe femei la tine?

Chiar nu stiu... Asta este enigma vietii mele pentru ca bogat nu sunt, celebru, nici atat. Nu ma consider un barbat frumos; poate ca sunt carismatic si sensibil, poate asta este motivul...

Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

Sunt un barbat sensibil, credul si prost de bun.

Ce te face fericit?

Gandul ca am un copil, o minune de fata, ma face cel mai fericit om de pe Pamant.

Zilele trecute ai postat pe contul tau de Facebook o fotografie in care doi indragostiti se arunca din avion, sarutandu-se. Ai face asta sau ai rata sarutul, pentru ca ai apasa pe buton sa-ti declansezi parasuta?

Am frica de zbor cu avionul, dar sa ma arunc cu parasuta... nici gand. As face foarte multe nebunii din dragoste, chiar m-as arunca din avion cu parasuta, daca e musai sa-mi dovedesc iubirea.

Care ar fi cel mai mare sacrificiu?

In dragoste, cand iubesti nebuneste, nu faci sacrificii, ci te daruiesti persoanei iubite neconditionat. Daca ai facut un gest, l-ai facut pentru ca ai simtit!

Cand esti indragostit...

... nu mai imi trebuie nimic!

Cum te-ai schimbat in ultimii 5 ani? Ce simti ca e diferit la tine?

Nu simt ca m-as fi schimbat drastic, dar imi urmez cursul natural al vietii. Cred ca m-am maturizat un pic, mi-am prioritizat alte lucruri, care pana acum cativa ani nu constituiau ceva foarte important.

Ce stii sa gatesti? Ai fi in stare sa-i pregatesti iubitei o cina ca la carte? Ce i-ai pune pe masa?

Gatesc aproape orice, de la ciorbe, pana la sarmale. Daca ar trebui sa gatesc persoanei iubite o cina, prima optiune ar fi un muschi de vita cu parmezan si ruccola.

Ai un studio de inregistrari. Ce nu inteleg cei care isi doresc sa faca muzica?

Nu poti avea o cariera muzicala daca nu ai talent si daca nu ai notiunile de baza in ceea ce priveste muzica. In studioul meu de inregistrari deja lucrez cu doua formatii si sper ca luna viitoare sa lansam si melodiile. Va fi ceva foarte reusit, va asigur!

Cei care isi doresc sa faca muzica, dar nu au calitatile necesare pentru acest "domeniu" ar trebui sa se gandeasca, sa-si reevalueze planurile.

Ce parere ai despre muzica actuala din Romania? Comparativ cu cea de acum 10 ani, cum este?

Muzica a evolut foarte mult. Avem si noi habar despre ce se intampla in industria muzicala din strainatate, ne permitem sa stam drepti in fata marilor producatori, sa nu mai fim catalogati ca fiind "noi si Lumea a Treia" in materie de muzica.

Lucrurile au inceput sa se miste foarte bine pentru producatorii si artistii din Romania, dovada sunt premiile internationale pe care ni le tot adjudecam.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Liviu Varciu Ilinca Vandici emisiune, #Liviu Varciu femei, #Liviu Varciu fata, #Liviu Varciu vanat, #Liviu Varciu bogat, #Liviu Varciu dragoste , #vedete romanesti