Detalii despre o noua emisiune de la Pro TV Interviu cu Andi Vasluianu

Marti, 14 Iulie 2015, ora 16:23
5507 citiri
Detalii despre o noua emisiune de la Pro TV Interviu cu Andi Vasluianu
Foto: Pro TV

Pe Andi Vasluianu il cunoastem cu totii din productii precum "Despre oameni si melci", "Hartia va fi albastra", "Cea mai fericita fata din lume", "Furia", "Calatoria lui Gruber" sau "Apele tac". Acum vom avea ocazia sa il urmarim intr-o noua postura: cea de prezentator TV.

Andi Vasluianu va prezenta Super Trip, un format tip reality-show, care va debuta in aceasta saptamana la Pro TV.

Despre aceast nou proiect, actorul a povestit intr-un interviu Ziare.com, afirmand ca este unul autentic, dar nu unul "mitocanesc", ci care "reflecta experientele traite de oamenii care participa".

Am mai vorbit cu Andi Vasluianu despre rolurile sale, dar si despre persoana cu care ar imparti bucuria castigarii unui premiu Oscar.

Ati "bifat" un premiu Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar. Care ar fi prima persoana pe care ati suna-o daca ati castiga un Oscar?

In cazul in care as castiga un Oscar, sunt convins ca persoana pe care as suna-o prima data ar fi langa mine. Este vorba despre sotia mea.

Spuneati intr-un interviu ca nu v-a multumit niciun rol pe care l-ati interpretat. S-a schimbat ceva de cand ati oferit acel interviu? Cum ar trebui sa fie rolul care sa va multumeasca pe deplin?

Niciun rol nu m-a multumit in totalitate. De fiecare data cand fac ceva, incerc sa ma cuplez la mine insumi. Cateodata reusesti sa faci asta, cateodata nu. De multe ori exista momente prefabricate, fara sa vrei. Ca orice om, imi doresc sa fiu eu insumi! Vreau sa traiesc momentul 100% de fiecare data.

Exista vreun rol pe care nu ati accepta sa il interpretati?

Nu.

Inca o emisiune noua la Pro TV - Ce actor celebru o prezinta (Foto)

Va pregatiti de un nou proiect-prezentator al Super Trip. Cum ati ajuns in aceasta postura?

Am fost invitat sa prezint acest proiect. Mi s-a descris formatul si singurul lucru pe care l-am facut a fost sa accept propunerea.

Ce v-a facut sa spuneti "da" acestei provocari?

Sunt mai multe lucruri. Pe langa proiectul in sine, care mi se pare extrem de interesant (filmam deja de trei saptamani si pot afirma ca lucrurile devin din ce in ce mai captivante), a fost foarte important si regizorul: Dan Petcan (acesta a realizat si primul sezon al emisiunii "Visuri la cheie").

Totodata, noutatea proiectului si provocarea reprezentata de acesta a avut un rol important. Nu sunt sigur ca pot face fata provocarii, dar de ce sunt sigur este ca incerc.

Ce aduce nou aceasta emisiune fata de celelalte de pe micul ecran?

In primul rand, momente autentice. Dar trebuie sa fim foarte atenti la nuanta: nu este un autentic mitocanesc, este autenticul care reflecta experientele traite de oamenii care participa la acest proiect.

Care a fost cea mai mare provocare pentru dvs. la filmari?

Nu au existat provocari mari. In cadrul Super Trip, am posibilitatea de a alege daca ma bag sau nu in provocarile existente. Sunt optionale, atat pentru mine, cat si pentru participanti. Singura diferenta este ca eu n-am nimic de pierdut.

Pana acum, am vrut sa particip la toate cele care imi plac. Singura mea frica este inaltimea, astfel incat nu am participat in cadrul probelor care implica asta.

Ati fost impresionat de vreuna dintre vedetele care au participat la proiect?

Nu, nu neaparat.

Pe langa emisiune mai lucrati la vreun proiect?

Deocamdata nu. Cand voi termina filmarile Super Trip, voi incepe trei proiecte de teatru.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Andi Vasluianu Super Trip, #Andi Vasluianu Pro Tv, #Andi Vasluianu filme , #vedete romanesti