Dezvaluiri despre Ferma vedetelor - Cristina Cioran: Cartile au fost aruncate pe masa chiar inainte de finala Interviu

Marti, 09 Iunie 2015, ora 08:16
25685 citiri
Dezvaluiri despre Ferma vedetelor - Cristina Cioran: Cartile au fost aruncate pe masa chiar inainte de finala Interviu
Foto: Facebook/Cristina Cioran

"Sunt dezamagita ca nu s-a vazut mai mult la televizor, toata lupta noastra cu viata de acolo. Imi pare rau ca proiectul s-a concentrat mai mult pe partea tabloida... au fost multe lucruri pe care telespectatorii ar fi trebuit sa le vada..." - iata un rezumat al reality show-ului "Ferma vedetelor", terminat recent la Pro TV, din perspectiva unui concurent care a stat la ferma trei luni: Cristina Cioran.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, actrita si omul de televiziune ne-a spus ca nu si-a dorit sa castige, nici nu si-a facut planuri cu banii pe care nu-i avea, insa ca il vedea castigator intai pe Dima Trofim, dupa care pe Dan Helciug si Vica Blochina. Nu ar mai participa vreodata la o astfel de emisiune, ne-a spus Cristina.

Intrebata daca este adevarat ce au scris tabloidele, legat de sumele de mii de euro incasate de participanti, Cristina Cioran a explicat ca fiecare dintre ei a avut un onorariu, fara a intra in amanunte.

Lucian Viziru, despre revenirea definitiva in Romania si cine va castiga Ferma vedetelor Interviu

Legat de relatiile cu cei de la Ferma, Cristina Cioran a recunoscut ca, pe alocuri, acestea au fost tensionate, amintindu-si de o situatie care, pe moment, a facut-o sa fiarba ca o oala sub presiune.

Cu Dan Helciug, asa cum s-a vazut si pe micul ecran, relatia a fost speciala, asa ca n-ar trebui sa mire pe nimeni ca vom vedea foarte curand o colaborare pe plan muzical intre cei doi.

Cum ai rezuma perioada petrecuta la Ferma?

A fost o experienta extrem de intensa pentru mine, experienta pe care o voi pastra in inima mea toata viata. Nu cred ca asa ceva se poate uita, mai ales ca am stat acolo trei luni, perioada extrem de lunga si de grea.

Ca sa spun in cateva cuvinte, am invatat foarte multe despre mine, despre viata si despre o ferma. In Ferma am avut marea placere sa cant cu doamna Velicu, sa fac duete minunate cu Dan Helciug, sa rad si sa ma amuz cu Viculina. Am invatat sa nu ma mai incred in anumiti oameni, pentru ca vor profita de asta cu prima ocazie.

Din pacate nu s-a vazut tot, dar aici nu mai tinea de noi...

Ce ti-a lipsit cel mai mult?

Cel mai mult mi-a lipsit intimitatea, zona mea de confort, si prin confort ma refer strict la o casa normala si la conditiile de igiena pe care le are orice familie.

Pe cine ai pus la suflet (daca e cazul) si pe cine ai scos, dintre fostii colegi din emisiune?

Mi-am gasit prieteni in Ferma si sunt foarte fericita ca acest proiect m-a apropiat de oameni deosebiti; aici ma refer strict la minunatul artist Dan Helciug, simpatica si optimista Vica Blochina, haioasa si vesela Oana Radu, mamoasa si grijulia Mioara Velicu. Ei sunt parte a sufletului meu din prima zi de cand am pus piciorul in Ferma.

Nu pot spune ca am scos pe cineva de la inima, deoarece nu stiam concurentii atat de bine incat sa spun ca eram apropiati. Desigur ca acum ne leaga aceasta experienta deosebita si nu cred ca exista resentimente intre noi, acesta fiind un proiect TV.

Care a fost cel mai enervant moment din concurs, unul in care nu te-ai mai putut stapani?

Au fost multe momente grele, au fost multe momente tensionate si poate cel mai enervant a fost acela in care eu eram fermier sef si m-am trezit ca din zece oameni ma ajuta foarte putini, gen trei... Acela a fost un moment care m-a adus la o mini criza, daca vrei. Atunci am explodat si m-am razbunat pe bietul nea Rata (rade), care a pus paie pe foc cu o usa... din toate sarcinile saptamanii, usa era nevopsita (rade).

Am vazut acel episod si m-a facut sa rad cu lacrimi cand m-am vazut in acea isterie generalizata.

Dupa parerea ta, cine a tras cel mai mult chiulul la Ferma?

E foarte greu sa vezi cand cineva fuge de munca... Cu totii am incercat sa facem tot posibilul sa iasa lucrurile bine; au fost persoane care au tras chiulul, au fost persoane puturoase, au fost oameni extrem de harnici, dar au fost si oameni care s-au ascuns in spatele harniciei si au facut din asta doar un motiv de lauda si atat!

Nu pot numi, pentru ca am relua discutiile interminabile pe aceasta tema, iar eu imi doresc sa se calmeze spiritele. Telespectatorii au decis cine a fost muncitor si cine nu.

Merita George Vintila sa castige? Personal, cine crezi ca ar fi trebuit sa incaseze premiul cel mare?

George a luptat in finala si a castigat, asa ca da, a meritat. Ma bucur mult ca o parte din premiu a ajuns catre copiii nevinovati. Ma bucur ca s-a intamplat asa.

Privindu-te cat poti de obiectiv, tu ai fi meritat sa castigi?

Eu nu mi-am dorit sa castig... adica nu m-am gandit la acest lucru pe perioada concursului. Eu am luptat cu mine sa rezist, in ciuda tuturor piedicilor si ma bucur ca am facut-o.

Sincer, iti facusei vreun plan legat de bani?

Nu. Eu nu imi fac planuri cu bani pe care nu ii am (rade). Altii au vandut si negociat pielea ursului din padure. Cartile au fost aruncate pe masa chiar inainte de finala... Bufonul a tradat regele, unul dintre participantii la complot a dezvaluit...

Ti-ai schimbat parerea la 180 de grade fata de cineva din concurs?

Mi-am format pareri, pentru ca acolo au fost oameni pe care nu ii cunosteam deloc si da, mi-am si schimbat anumite pareri.

Cand iubitul tau te-a vizitat, Augustin Viziru a avut un comentariu deloc binevoitor la adresa ta: "E simpatic, nu? Nu inteleg contrastele astea". Ai avea ceva sa-i transmiti?

Cred ca as da pre multa importanta unui comentariu care nu isi avea locul. Iubitul meu a venit in Ferma incarcat cu bunatati pentru toata lumea; a fost foarte dragut si amabil cu toata lumea, desi vazuse si el emisiunea si i s-a parut si lui poate nedrept fata de mine ce comentarii deplasate au avut unii si altii.

Regreti plecarea timpurie din concurs a vreunui concurent?

Dima a parasit concursul prea devreme, vedeam ca are sanse in finala si putea castiga. Il vedeam pe Dima castigator atunci, dar pe Vica sau Dan i-am vazut adevaratii castigatori. Dupa mine, Vica a castigat!

Cum e in prezent relatia cu Roxana Ionescu? In concurs a fost destul de tensionata pe alocuri...

Nu stiu ce s-a intamplat in concurs, cred ca avea anumite preconceptii de s-a ajuns la tensiuni, eu cu ea am o relatie buna, colegiala, ne-am revazut si pot spune ca eu nu am resentimente.

Tabloidele au scris ca ati incasat bani frumosi, de ordinul miilor de euro, pentru participarea la emisiune. In cazul tau s-a vehiculat suma de 8.000 de euro. E sau nu asa?

Fiecare participant a avut un onorariu, nu pot spune cuantumul acestuia din motive lesne de inteles, din profesionalism.

In ce conditii ai mai participa la un astfel de reality show?

Nu as mai participa la un astfel de show din simplul motiv ca acesta a fost prea lung si prea dur.

Cu ce ai ramas din aceasta experienta? Poti spune ca ai invatat ceva?

Am invatat foarte multe, in primul rand o gramada de lucruri despre ferma, despre animale, despre simplitate. Am realizat ca nu ai nevoie de nimic altceva decat de putere, sanatate si dorinta sa ingrijesti animalele si ferma. Am invatat sa fac branza, deja am dezvoltat un sistem in ferma, am devenit expert (rade).

Am facut toate muncile necesare intr-o ferma, fie ca sunt de femeie sau de barbat; am curatat grajdul, carat gunoiul din grajd, am sapat, am arat, am curatat cartofi noi pana la epuizare, am construit, am carat si taiat lemne, am lucrat cu fierastrau, joagar, topoare, am gatit pentru 12 persoane, am plantat, vopsit, carat apa, am muls, am mosit capra, am muncit foarte mult si sunt foarte mandra de mine ca am putut sa fac aceste lucruri.

Sunt dezamagita ca nu s-a vazut mai mult la televizor, toata lupta noastra cu viata de acolo. Imi pare rau ca proiectul s-a concentrat mai mult pe partea tabloida... au fost multe lucruri pe care telespectatorii ar fi trebuit sa le vada.

Crezi ca te-ai putea muta la tara intr-o zi?

Noi am trait ca acum o suta de ani... Din pacate, se traieste inca asa in Romania, sunt locuri care au ramas intepenite in timp. Mi-ar placea sa am o ferma, dar mi se pare o munca foarte grea. Respect maxim celor care fac aceasta munca atat de grea.

Cum e viata dupa Ferma?

Ca plan de viitor, pentru ca exista viata dupa ferma, imi doresc foarte tare sa iasa proiectul muzical la care lucrez cu Dan Helciug, pentru ca Dan a compus foarte mult in ferma si avem planuri mari (rade).

Mai am si alte proiecte pe care le-am pus "on hold" cat am fost in Ferma, dar pe care le reiau cat de curand.

Pot spune ca nu mai sunt aceeasi... Mi-am promis ca voi fi mai vocala ca pana acum, pentru ca am foarte multe de spus!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristina Cioran Ferma vedetelor, #Augustin Viziru jignit Cristina Cioran, #Cristina Cioran iubit, #bani concurenti Ferma vedetelor, #Cristina Cioran Dan Helciug colaborare muzica , #vedete romanesti