Diana Munteanu Niculescu, despre presa si avantajul de a fi vedeta Interviu

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 07:01
3374 citiri
Diana Munteanu Niculescu, despre presa si avantajul de a fi vedeta Interviu
Foto: Antena 1

Diana Munteanu Niculescu se pregateste sa intre in ringul "Danseaza printre stele" si pana la prima editie ne-a povestit cum decurg antrenamentele.

Fosta vedeta a Antenei Stars, actuala a Antenei 1, a dezvaluit pentru Ziare.com ca anii de sport pe care i-a facut nu o ajuta foarte foarte mult acum, dar ca este incantata de faptul ca isi descopera noi categorii de muschi.

Diana ne-a vorbit si despre cum este avantajata de statutul de vedeta atunci cand merge la piata.

Cat de greu este la antrenamentele pentru "Danseaza printre stele"?

Intotdeauna am spus ca admir si respect oamenii care fac asta la modul profesionist pentru ca, in ceea ce ma priveste, nu e deloc punctul meu forte. Ma straduiesc si sper eu sa nu dezamagesc. Antrenamentele sunt grele, se munceste mult si in curand se vor vedea si rezultatele.

Care este marele premiu la "Danseaza printre stele"

De care membru al juriului va temeti cel mai mult?

Nu ma tem decat de mine pentru ca stiu ca doar de mine depinde tot ceea ce se va intampla acolo. Si sigur ca parerea lor va fi in functie de cum voi evolua...

Aveti ani de zile de sport in spate. Coregrafii au mai multe pretentii de la dvs. avand in vedere aceste lucruri?

Am facut mult sport, dar din pacate, in afara conditiei fizice, asta nu imi ajuta la nimic. Aici este vorba de cu totul altceva, se folosesc alte grupe musculare, sunt muschi pe care ii descopar acum si pe care nu stiam ca ii am. In plus, aici e vorba de gratie, emotie, sensibilitate...

Va asteptati sa fie mai usor sau mai greu fata de realitate?

Stiam ca va fi greu si asa si este. Dar stiu ca fara munca nu reusesti nimic, asa ca voi face tot ce imi sta in putere sa iasa bine.

Cate ore pe zi va antrenati?

Ne antrenam intre 5 si 7 ore. Cred ca pe masura ce va trece timpul ne vom antrena si mai mult.

Mai aveti timp de familie?

David sta mai mult cu mama in perioada asta si este foarte fericit. Ne vedem in cea de-a doua parte a zilei mereu. In prima parte eu sunt la repetitii, el la gradinita.

Si pentru ca am ajuns la familie. Cum comentati zvonurile din ultima privind un posibil divort intre dvs si Claudiu Niculescu?

Asa cum am mai spus, nu am nimic de declarat pe acest subiect.

V-ati simtit vreodata hartuita de presa?

Nu. Nu a fost cazul niciodata de asa ceva. In plus, eu am colaborat minunat cu presa sapte ani pentru emisiunea "Conferinta de presa" si stiu cum functioneaza lucrurile.

Ati dat vreo publicatie in judecata?

Nu, n-a fost cazul.

Realizati pentru Observartor interviuri speciale. Pe ce persoana publica din afara tarii ati dori sa o aveti in fata si ce anume ati intreba-o?

Sigur ca mi-as dori sa fie actori de peste ocean sau Jay Leno. L-as intreba cum si ce anume face sa se pastreze mereu asa. Imi place mult, e genul de divertisment pe care il gust eu.

Va place sa faceti cumparaturi? Mergeti in piata? Daca da, va recunosc oamenii? V-au facut vreo reducere?

Da, fac piata cel putin o data pe saptamana. Si da, am prietenele mele la piata din Pipera care imi fac mereu cadouri. Primesc zmeura sau afine, nectarine sau alte fructe de sezon. Sunt niste dragute mereu...

Ce meserie nu ati putea niciodata sa faceti?

Am invatat sa nu spun niciodata "niciodata", dar mai mult ca sigur, desi in familie avem medici, nu cred ca as fi in stare sa fiu unul.

Care a fost cel mai mare sacrificiu facut pentru cariera?

Nu am considerat niciodata un sacrificiu sa fac ceea ce iubesc sa fac. Eu imi iubesc munca si am incercat mereu sa imbin asta cu viata de familie si tot ceea ce fac.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Diana Munteanu Niculescu Antena1, #Diana Munteanu Niculescu emisiune, #Diana Munteanu Niculescu presa , #vedete romanesti