DJ-ita Bianca Linta: L-as intreba pe Mos Craciun cum merge treaba cu saltul in timp si spatiu Interviu

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 15:50
2654 citiri
DJ-ita Bianca Linta: L-as intreba pe Mos Craciun cum merge treaba cu saltul in timp si spatiu Interviu
Foto: Universal Music Romania

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Bianca Linta, DJ-ista abia revenita in Romania dupa zece ani petrecuti in America, isi doreste iubire de la Mos Craciun, dupa cum a declarat intr-un interviu pentru Ziare.com.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Cea mai frumoasa amintire de Craciun este cand am fost cu verisoara mea la colindat si am facut primii nostri bani din care ne-am cumparat jucarii pentru papusi. Tin minte ca ne-au primit toate apartamentele si am fost atat de entuziasmate de munca noastra ca nu exista ceva mai important pentru noi.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Mosul as vrea sa-mi aduca iubire. Iubire in viata personala, in familie, in prietenie. Cred ca iubirea este ce avem cel mai mult nevoie, cu iubire rezolvam totul. Iubirea e gratis si cu ea schimbam lumea, deci asta e cea mai mare dorinta a mea.

Ce l-ai intreba pe Mos Craciun?

L-as intreba cum merge treaba cu saltul in timp si spatiu. Este una dintre pasiunile mele cele mai mari si daca as putea sa am vreo super putere, ar fi time-traveling, asa ca as vrea sa stiu cum face sa ajunga peste tot in aceeasi noapte, sigur face el ceva time-traveling. Sa ne zica si noua secretele lui. Asa am putea sa ne intalnim cu oricine, oricand, indiferent de distanta dintre noi.

I-ai scris vreodata mosului?

I-am scris mosului cand eram mica si m-a ascultat, deci sigur am fost eu un copil cuminte. Imi doream un set de masinute pe care le vazusem la tatal meu la lucru (deci va rog sa observati ca desi sunt fata eu masinute mi-am dorit). Si mi le-a adus. Le-am condus, le-am ciocnit, ce n-am facut cu ele... Nu am avut in viata reala nici un accident cu automobilul, deci cred ca antrenamenul facut atunci mi-a folosit.

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Desi cred ca exista adevar in povestile si legendele noastre, mi-as fi dorit enorm sa fiu acolo prezenta la inceput sa vad cu ochii mei cum s-a nascut povestea mosului. Trebuia sa fie un om cu o inima infinita, va dati seama cata bucurie era sa traiesti langa un om asa?

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Cred ca are 255 de kg. Asta pentru ca el trebuie sa care multa dragoste, deci sunt 255 de kg de dragoste pe care trebuie sa le bage undeva. Nu ma intrebati de ce fix 255, asa simt eu.

Care este colindul/melodia preferata de Sarbatori?

"White Christmas", de Frank Sinatra ar fi preferata mea. E combinatia perfecta de spirit de sarbatori cu talent si daruire, oricand aud "White Christmas" fie ca e vara sau iarna simt spiritul sarbatorilor si amintirile revin cu putere in mintea mea.

Unde o sa te prinda seara de Ajun?

Anul acesta este primul an in care nu stiu exact unde voi fi, in care nu am facut nici un plan si in care sunt departe de familia mea (care e in New York). Dar sunt sigura ca oriunde ajung voi fi inconjurata de oameni care tin la mine si la care tin si eu. Asta e cel mai important, nu locatia, ci oamenii cu care ne inconjuram.

Ce asteptari ai de la noul an?

Imi doresc ca anul ce vine sa imi aduca si mai multa putere de crestere si autodepasire. Eu imi masor viata cu cat de mult am reusit sa cresc ca om, ca suflet, si sper ca si anul viitor sa-mi aduca experiente din care sa ma cunosc mai bine. Lumea noastra noi o construim zi de zi si de asta mai imi doresc sa am puterea sa ajut pe cei din jur cat pot de mult. Pentru ca doar asa putem sa cream o lume mai buna.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#Bianca Linta Craciun, #Bianca Linta dorinte Craciun, #Bianca Linta Mos Craciun , #vedete romanesti