Ernest, marturisiri emotionante: Timpul a incetinit - Momentul pe care il asteapta cu sufletul la gura Interviu

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 07:50
4604 citiri
Ernest, marturisiri emotionante: Timpul a incetinit - Momentul pe care il asteapta cu sufletul la gura Interviu
Foto: Kanal D

Ernest, fost concurent la Big Brother, de cativa ani prezentator TV, trece prin momente unice. Fiul sau, Alexandru Leon, se schimba pe zi ce trece, iar un astfel de spectacol trebuie savurat pe indelete.

Declara fara ocolisuri ca a "invatat ce inseamna fericirea, implinirea", si ca, in acest moment al vietii, l-ar tenta o emisiune cu pusti.

Pe plan profesional, Ernest declara ca televiziunea nu e totul si ca ar renunta oricand la emisiune, fara a privi inapoi, daca aceasta nu ar mai avea audienta. Nu stie cum si-ar castiga traiul, dar afirma ca, cel mai probabil, si-ar deschide o afacere.

"Ma multumesc cu liniste si un trai decent, nu vreau lux, averi. Nu iei nimic cu tine si timpul pe care-l petreci cu familia se dovedeste a fi cea mai mare avere!", a declarat el pentru Ziare.com.

Ernest, interviu despre minunea din viata sa, dar si silicoane, barfe si explotarea prostiei

Momentul pe care Ernest il asteapta cu ardoare este acela in care va deveni socru mare, "ceva ce tata nu a apucat".

Cum te-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru Leon? Ce simti ca e altfel la tine in prezent?

Viata a capatat alt sens de cand a venit pe lume Alexandru Leon. Timpul a incetinit, sunt pe fusul lui orar si invat multe de la Alex.

Am invatat ce inseamna fericirea, implinirea. Cand fiul meu imi vede chipul, rade si intinde manutele spre el. Ma prinde de nas, imi simte obrajii, gura, e fascinat. La fel face si cu mama sa. Prin felul lui de a fi, te cucereste, vrei sa-ti petreci tot timpul cu el.

O vezi schimbata pe Ada? In ce fel?

E schimbata la fel ca si mine. Nu e o schimbare in relatia cu mine, e o schimbare ca atitudine vizavi de noua viata cu Alex. E mama.

Cuiva care sta pe ganduri, care inca reflecta daca sa devina parinte sau nu, ce i-ai spune?

Un copil iti schimba viata si e pacat sa faci un copil si sa nu-l doresti sau sa nu-i acorzi atentie. Daca eziti pentru ca "nu esti pregatit", nu vei fi niciodata pregatit. Inveti din mers, nu sunt 2 copii la fel. Cu cat trece timpul devine mai greu pentru tine, ca om, sa faci fata schimbarilor.

E obositor, mai ales la inceput. Cu cat esti mai tanar, cu atat vei face fata mult mai usor. Oricum ar fi, usor sau greu, Dumnezeu te ajuta.

Ai fi tentat sa faci o emisiune cu si despre pusti? Sau una pentru tatici?

Da. Copiii mi se par fascinanti, desi e greu sa lucrezi cu acestia. Ei nu se prefac, inca nu au fost virusati cu "consumatorism". O emisiune pentru tatici suna interesant.

Ce sfat ai avea sa le dai proaspetilor tatici?

Sa fie implicati si sa nu rateze niciun moment. Sa realizeze ce ei nu mai sunt centrul universului. Sa-si ajute sotiile, sa le fie spijin. Lor, mamelor, le este cel mai greu si conteaza mult sprijinul partenerului. Sa lase de la ei, sa fie rabdatori. In corpul proaspetei mamici e o furtuna de hormoni; acum e soare, acum ploua. Rabdare, implicare, dialog, intelegere, de toate astea e nevoie.

Exista vreun moment pe care-l astepti in viata fiului tau?

Da, nunta lui! Sa fiu socru mare, ceva ce tata nu a apucat.

Daca ar fi sa-i dai un sfat legat de fete, peste ani, ce i-ai spune?

Sa fie indraznet, dar manierat. Sa aleaga cu inima, nu cu creierul. Sa incerce toate aromele inainte sa zica ce-i place si ce nu. Sa aiba rabdare. Sa-si urmeze instinctul!

Spuneai la un moment dat ca nu faci compromisuri pentru job, ca te vei retrage atunci cand emisiunea ta nu va mai avea audienta. Daca ar fi sa parasesti televiziunea, ce ai face pentru bani?

Da, asa este. Suna ciudat, ce ai face pentru bani... pana nu esti pus in fata situatiei, nu stii.

As vrea sa am o mica afacere care sa-mi asigure o viata decenta. Idei sunt, sa vedem si cum functioneaza. Ma multumesc cu liniste si un trai decent, nu vreau lux, averi. Nu iei nimic cu tine si timpul pe care-l petreci cu familia se dovedeste a fi cea mai mare avere.

Ce gen de emisiune ar fi pe sufletul tau, in ce proiect ai intra imediat, fara a sta prea mult pe ganduri?

Ceva ce se bazeaza pe spontaneitate si creativitate.

Daca ar fi prezinti o emisiune cu cineva cunoscut, pe cine ai alege?

Pe Sacha Baron Cohen.

Ce defecte are Ernest?

E impulsiv, incapatanat, pisalog, aprig, perfectionist, spune ce gandeste verde-n fata.

La ce exceleaza?

Empatic, rabdator, se descurca bine in situatii limita.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Ernest copil, #Ernest emisiune, #Ernest Kanal D, #Ernest sotie Ada, #Ernest renunta emisiune , #vedete romanesti