Femeile din viata lui Tommy Lee (Galerie foto)

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 08:16
4595 citiri
Femeile din viata lui Tommy Lee (Galerie foto)
Foto: Peta

Meseria de artist te poarta prin toata lumea si te ajuta in relatiile cu cei din jur, dar si sa cunosti multe persoane care ti-ar putea deveni partenere. Cantaretul Tommy Lee se numara printre muzicienii care au ajuns in atentia presei si prin prisma idilelor.

Whos Dated Who a trecut in revista cele mai cunoscute relatii ale lui Tommy Lee.

El a fost vazut in compania unor femei extrem de frumoase, printre care se numara Kacey Jordan, Chase Alden, Dee Dee Keel si Vicky Frontiere, insa niciunul nu a confirmat ca ar forma un cuplu. In 1982 artistul s-a casatorit cu Elaine Starchuk. Dupa doi ani de zile cei doi s-au despartit.

Artistul si-a regasit linistea in bratele actritei Tawny Kitaen. Anul 1985 a venit cu un nou mariaj, de aceasta data cu Heather Locklear. Cei doi au divortat in 1993.

Barbatii din viata lui Sharon Stone

Dupa divort a urmat o perioada in care Tommy Lee a fost vazut alaturi de Jessica Hahn, Jamie Ellen, Cher sau Debi Diamond. Urmatoarea relatie confirmata a fost in 1994 cu Bobbie Brown, iar apoi a urmat mariajul cu Pamela Anderson.

Femeile din viata lui Brad Pitt (Galerie foto)

Si actrita de filme pentru adulti Jenna Jameson a fost vazuta in prezenta artistului in 1998, iar urmatorul an el a inceput o relatie cu Carmen Electra. Inceputul anilor 2000 l-a gasit pe muzician langa Mayte Garcia. Idila a durat pana in 2003, cand cantareata Pink l-a cucerit.

Frumoasa Jesse Jane i-a cucerit inima muzicianului in 2004, iar urmatorul an l-a gasit in bratele actritei Tara Reid.

Tommy Lee a continuat "vanatoarea" femeilor frumoase si a mai avut relatii cu Erin Naas, Stefani Morgan, Kimberly Stewart si Shauna Sand. Din 2009 el este cu Sofia Toufa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tommy Lee relatii, #Tommy Lee aventuri, #Tommy Lee femei, #Tommy Lee iubite , #vedete romanesti